Lalatović na tribinama, vraća se Bogosavac

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.04.2018.
12:23
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Šef stručnog štaba FK Čukarički Nenad Lalatović neće voditi ekipu u derbiju sa Radničkim iz Niša ali će tim biti jači za oporavljenog Miroslava Bogosavca.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog iskoristili su negativan niz Radničkog i u poslednjem kolu ligaškog dela sezone preuzeli treće mesto na tabeli od superligaša iz Niša.

Dve ekipe odmeriće snage na startu plej-ofa ali će "Brđani" ući u meč bez trenera Nenada Lalatovića koji je zaradio suspenziju i utakmicu će gledati sa tribina.

Dobra vest je da se u takmičarski ritam vraća Miroslav Bogosavac koji se oporavio od povrede i spreman je da nastupi protiv Radničkog.

"Zalečio sam povredu i trebalo bi da se nađem u timu za meč sa Radničkim. Što se tiče utakmice, nema sumnje da nas očekuje jedan težak duel u borbi za Evropu. Duel koji dosta znači za oba kluba i mislim da će publika moći da vidi jedan dobar fudbal", rekao je Bogosavac.

Za vreme Bogosavčevog odsustva sa terena poziciju levog beka pokrivao je Darko Puškarić.

"Iskreno, i ja sam se iznenadio kada sam video Puškarića na poziciji levog beka, ali on je igrač koji može da odigra dobro na svim pozicijama. Zna dosta fudbala, tako da se ne bojim da stane i na gol", uz smeh je konstatovao Bogosavac.

Utakmica sa Radničkim za ekipu Čukaričkog biće prva u nizu onih koje se mogu nazvati derbijem. Nakon duela sa Nišlijama "Brđane" čeka Kup susret sa Partizanom, a zatim prvenstveni okršaji sa "večitima" u plej-ofu.

"Svakako da nas čeka težak raspored iz kojeg očekujem što bolje rezultate. Partizan je favorit u mečevima sa nama, ali verujem da bi jednim maksimalnim zalaganjem mogli da dođemo do pozitivnog rezultata", dodao je bivši fudbaler Partizana.

Utakmica 31. kola Super lige Srbije između Čukaričkog i Radničkog iz Niša biće odigrana u subotu od 15 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke