Lalatović: "Možda je bolje što se danas ovako završilo"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 22.04.2018.
21:57
Izvor: Sportske.net

Šef stručnog štaba ekipe Čukaričkog Nenad Lalatović čestitao je Partizanu na pobedi i poručio da će u revanšu polufinala Kupa stvari biti dosta drugačije.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Čukarički je nakon trijumfa nad Partizanom u prvom meču polufinala Kupa Srbije (4:2) danas poražen u Humskoj u okviru drugog kola plej-ofa Super lige.

Crno-beli su slavili rezultatom 2:1, a oba gola za domaće postigao je Zoran Tošić. Trener Čukaričkog Nenad Lalatović čestitao je Partizanu na zasluženoj pobedi.

"Čestitao bih Partizanu na pobedi, nemam šta da zamerim svojim igračima. Rekao sam im u svlačionici 'oni su danas izveli najjači sastav', mi nismo igrali u najjačem sastavu, a pokazali smo da i ovako osabljeni možemo protiv najjačeg sastava Partizana. Primili smo golove na način kakav smo ih primili...", kazao je Lalatović.

"Brđani" su ponovo imali kadrovskih problema što je Lalatović apostrofirao nakon meča uz konstataciju da će stvari u revanšu polufinala Kupa biti dosta drugačije.

"Falio nam je danas završni pas, da postignemo još neki gol. Nemam šta da kažem, ovo je utakmica u kojoj nisam mogao da računam na dvojicu centralnih defanzivaca koji meni mnogo znače, dobijaju duele, daju čvrstinu ekipi. Mi danas nismo dobijali duel igru, ta 'druga lopta' je više bila Partizanova nego naša, a siguran sam da u revanšu polufinala Kupa neće biti tako. Možda je i bolje što se danas ovako završilo da bi se moji igrači trgli i da bi bolje odigrali utakmicu u revanšu kupa", istakao je Lalatović.

Trener Čukaričkog dodao je da je u završnici imao drugačije taktičke zamisli ali da nije mogao da ih sprovede u delo jer se Marko Docić požalio na bol u zadnjoj loži pa je izvršena prinudna promena.

Čukarički se nakon večerašnjeg poraza nalazi na šestoj poziciji plej-of tabele sa 26 osvojenih bodova. Narednu utakmicu u prvenstvu "Brđani" igraju u gostima protiv Crvene zvezde već u sredu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke