Lalatović: Mirne glave do pobede"

Autor: Beta Beta
petak 24.04.2015.
13:44
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da njegovi fudbaleri moraju da budu mirni i da čekaju svoju priliku na predstojećem susretu sa Partizanom.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Zvezda će sutra od 18.00 dočekati Partizan u 24. kolu Super lige. Crveno-beli imaju pet bodova manje u odnosu na "večitog" rivala, koji je lider na tabeli.

"Najbitnije je da u utakmicu udjemo mirne glave, da ne srljamo, da čekamo šansu, kojih će sigurno biti i da damo sve od sebe da dođemo do pozitivnog rezultata, a to je što se nas tiče jedino pobeda", rekao je Lalatović na konferenciji za novinare na stadionu Zvezde.

"To je jednostavno praznik fudbala u Srbiji, sastaju se dva najbolja tima. Očekujem pun stadion, veliku podršku navijača", naveo je Lalatović.

On je istakao da je njegova ekipa tokom nedelje "trenirala fenomenalno", da je atmosfera "sjajna", kao i to da nema problema s povređenim igračima.

"Iskristalisao sam tim u glavi, nemam dilema, znam ko će igrati protiv Partizana", dodao je trener Zvezde.

Lalatović je naveo da će za sastav konkurisati i Džošua Parker, koji je početkom nedelje dobio nekoliko slobodnih dana da bi otputovao kući u Veliku Britaniju.

Lalatović je rekao i da su košarkaši Zvezde pobedom nad Partizanom u polufinalnoj seriji Jadranske lige "dali vetar u leđa" njegovim fudbalerima i da će im to biti "motiv više".

Prema njegovim rečima, Partizan ima kvalitet i iskustvo, a kao primer naveo je kapitena crno-belih Sašu Ilića, "koji ima više derbija nego ceo prvi tim Zvezde".

"Ali, to ne mora ništa da znači. Daćemo sve od sebe da im se suprotstavimo i obradujemo navijače pobedom i trku za titulom učinimo zanimljivijom",
rekao je Lalatović.

Lalatović je istakao da aposlutno veruje u svoje igrače.

"Ne plašim se igre svoje ekipe, apsolutno verujem u svoje igrače. Smatram da su oni najbolji u Srbiji i da će to pokazati. Sve zavisi od nas, ako uspostavimo našu igru možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu", kazao je Lalatović.

Kako je rekao, Partizan nema razloga da srlja i čekaće svoju šansu.

"Partizan nema razloga da srlja, čekaće svoju šansu. Očekujem da će pokušavati iz kontranapada jer će im biti lakše kako bude utakmica odmicala. Očekujem dobru utakmicu. Razmišljam o njima, ali sam više koncentrisan na svoj tim", rekao je trener crveno-belih.

Lalatović je rekao da nije mnogo razgovarao sa svojim šurakom Stefanom Babovićem, koji nastupa za Partizan.

"On je tu gde jeste, više smo pričali dok je bio u Voždovcu. Sa igračima iz Partizana puno ne razgovaram", rekao je Lalatović.

On je ocenio da Partizan nije slabiji u odnosu na jesenji deo sezone i pored odlazaka najboljih strelaca Petra Škuletića i Danka Lazovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pantelija Miladinovic
Sunday, 26.04.2015
14:25

Meni deliji koji na svom profil-linku i grupi pantine delije Beograd ima 5000 delija, nikako nije jasno, ovaj tim je selektirao baš trener Lalatović, pripreme je sproveo sa celim timom osim crnogorca, i kako misli da osvoji titulu šampiona Srbije u klupskom fudbalu sa 1 Jovićem od 17 godina, ako je Upravni odbor mislio i želeo da podmladi tim, bez osvajanja titule šampiona, onda im ne trebaju uopšte stariji kao što je štoper a trener Lalatović se odriće mladog, robusnog odlično štopera dovedenog iz OFK Beograd, Planića, i vraća ga u OFK Beograd, a forsira Lazića koga ja nebih uzeo za štopera da igra ni za UB, to je prosečan, mlad, nije visok, nije krupan-robustan, cele prošle godine, pa je protiv Noovog Pazara on pobedio svojm greškama moju Voljenu Crvenu zvezdu, njega je trebao ili da proda, ili da ga ustupi nekome na dalje kaljenje ako od njega može biti veoma loš štoper, posebno što u mladom timu ima Jovanovića koji je mnogo bolji od Lazića, Delija koji je prvi glasao za novog predsednika Svetozara Mihajlovića, inače bivši fudbaler

avatar
jv
Saturday, 25.04.2015
10:16

Uvek iste izjave pred utakmicu. Postujemo protivnika,dacemo sve od sebe da pobedimo,bla,bla,bla. nNe postujmo nikoga,napadnimo od prvog minuta i dajmo im tri komada. Imamo mlad,dobar tim samo brzo,agresivno i napadacki.

avatar
mostar54
Friday, 24.04.2015
19:40

On je ocenio da Partizan nije slabiji u odnosu na jesenji deo sezone i pored odlazaka najboljih strelaca Petra Škuletića i Danka Lazovića.nAko Partizan po njemu nije slabiji, zasto onda ne kaze da je Zvezda bolja u odnosu na jesenju.

avatar
Дадоредстар
Friday, 24.04.2015
18:43

E jedna normalna od milion ludih ??!!