Lalatović: ''Loše smo otvorili meč, Javor zasluženo prošao''

Autor: Milovan Longinov
sreda 02.03.2016.
19:34
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Posle eliminacije njegovog tima iz Kupa Srbije, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da njegovi igrači nisu dobro ušli u današnji meč i da se Javor zasluženo plasirao u polufinale.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Vojvodina je danas poražena od Javora nakon izvođenja penala (5:3), nakon što je posle 90 minuta utakmice rezultat bio 2:2.

''Čestitam Javoru na plasmanu u polufinale Kupa Srbije. Što se tiče utakmice, moram da kažem da je danas bilo jako teško uspostaviti pas igru i videlo se da će pobedi biti bliža ekipa koja po ovakvom terenu uspe da dobije više duela, koja je disciplinovanija i agresivnija na sredini terena. Mi nismo dobro ušli u meč, za razliku od Javora, koji je igrao dosta čvršće i nakon glupog faula koji smo napravili, Docić je fenomenalnim udarcem doveo domaćina u vođstvo'', rekao je Lalatović i dodao:

''U drugom poluvremenu, nismo imali šta da izgubimo i napravio sam dve izmene, pošto sam hteo da igramo sa Ašćerićem u špicu i Malbašićem iza njega. Pojačali smo napad, rizikovali i to je donekle urodilo plodom, pošto smo postigli dva gola i uspeli da se vratimo u meč. Moram da kažem da je u drugom delu i Javor imao dve stopostotne šanse, kada je naš golman vrlo dobro reagovao, a sedam-osam minuta pred kraj, Malbašić je sa pet metara mogao da reši utakmicu. Nažalost, nismo uspeli u tome, a Javor je po šansama zaslužio izjednačenje.''

''Nedopustivo je da desni bek protivnika vuče loptu 50-60 metara, a da čak ni faul ne napravimo, mada treba napomenuti da smo oko 2,5 minuta igrali bez Miletića, signalizirali Grujiću da mu dozvoli da se vrati u igru i baš sa te strane smo imali manjak igrača, Babić se nije vratio i primili smo gol. Penali su uvek lutrija, mi smo promašili jedan, Javor nijedan i zasluženo se plasirao dalje. Mi se okrećemo prvenstvu, a Javoru želim mnogo sreće u nastavku takmičenja''
, zaključio je Lalatović.

Na pitanje novinara da prokomentariše spornu situaciju u šesnaestercu Vojvodine, kada je navodno jedan igrač njegovog tima igrao rukom, Lalatović je naglasio da nije video tu situaciju.

Naredni meč, fudbaleri Vojvodine odigraće u nedelju od 13 časova, kada će, u okviru 25. kola Super lige Srbije, gostovati ekipi Rada u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 02.03.2016
21:05

pravda je zadovoljena, igrali ste sa igracem koji nema pravo igranja, Asceric je igrac Radnickog pod ugovorom, i ni po kojem pravilu UEFA I FIFA nema pravo da u sred sezone nastupa za drugu ekipu plus ni na arbitrazi nije resen spor koji po svim pravilima nece dobiti, ali posto u FSS i zajednici superligasa sede mafijasi i kriminalci sve je moguce pa i ovo ali pravda je zadovoljena...