Lalatović ljut: ''Nekome smeta što sam uspešan trener!''

Autor: Beta Beta
sreda 25.11.2015.
20:08
Izvor: Beta

Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je danas da je zbunjen i iznenađen zbog tromesečne suspenzije, koju mu je izrekla Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Lalatovića su kamere snimile kako se sa nekim verbalno prepucava i koristi grube psovke, dok je vodio Borac, a nakon pobede te ekipe 1. novembra protiv Radničkog u Nišu u Super ligi.

"Nek ide njima na čast, savest mi je čista. Očigledno je da nekome smetam, zbunjen sam, neprijatno iznenađen. Imao sam uslovnu kaznu koja je prošla. Da sam to uradio pod uslovnom, razumeo bih ovoliku kaznu, ali uslovna je prošla", rekao je Lalatović agenciji Beta.

Lalatović je kazao da bi razumeo visoku kaznu da se sukobio sa nekim od zvaničnih lica i dodao da se sudija i delegat nisu žalili posle utakmice.

"Da je to uradio neki igrač, trener ili delegat, razumeo bih, ali nije, već navijač, huligan. On tu nije smeo da bude. Ne dozvoljavam da me neko psuje, pogotovo ne posle velike pobede kakva je bila u Nišu, a tek majku, koju nemam od 16. godine", kazao je Lalatović.

Takođe, istakao je da ga čudi što je kažnjen tek pošto je preuzeo Vojvodinu, a ne ranije, jer se incident desio 1. novembra.

"Možda nekome smeta što sam uspešan kao trener", dodao je on.

Lalatović je naveo da će se žaliti, jer smatra da nije zaslužio toliku kaznu, kao i to da postoji "50 svedoka".

"Apsolutno sam siguran da nisam to zaslužio, nisam se svađao sa igračem, predstavnikom kluba ili zvaničnim licem, već sam uzvraćao psovke huliganima koji su me napali u restriktivnom prostoru", istakao je Lalatović.

Lalatović je, takođe, kazao da ovakav postupak Disciplinske komisije ne ide na ruku srpskom fudbalu.

"Nije čudo što treneri i igrači žele da pobegnu iz Srbije. Ovde nemaš kome da se žališ, ne znam šta da kažem... Zbunjen sam i iznenađen, ali ako tako mora da bude...", rekao je Lalatović.

Prema njegovim rečima, trebalo je da bude kažnjen onaj ko je dopustio navijačima da uđu u restriktivni prostor i vređaju protivničkog trenera.

Lalatović zbog suspenzije neće moći da bude na klupi Vojvodine na utakmicama protiv Mladosti, Partizana, Jagodine i Novog Pazara.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SindjaNis
Thursday, 26.11.2015
12:03

Trebalo je ranije da bude kaznjen, kazna je malo prestroga, ali sta da se radi. Kad se fudbaleri kaznjavaju zbog vredjanja, mogu vala i treneri.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 25.11.2015
21:26

Lalate nisi podoban jer ne uklapas se u partizanizaciju FSS i srpskog fudbala.

avatar
Terapeut
Thursday, 26.11.2015
10:50

Je l' ? A kako komentarises onda, sto je prosle godine trener Nikolic dobio za manji prekrsaj isto 3 meseca kaznu (plus sto je N.Pazar taman toliko kaznjen da sa Zvezdom igra pred praznim tribinama) - da se i on nije uklapao u partizanizaciju fudbala, posto je tad bio trener Partizana!?

avatar
116 GODINA VELICINE
Thursday, 26.11.2015
17:58

Gubis vreme na njega, veruj mi...

avatar
Death to Krcuns!
Wednesday, 25.11.2015
21:20

koji uspeh to imas?

avatar
Аполо
Wednesday, 25.11.2015
22:17

Vosa ga je dovela jer je Borac doterao do 2. mesta na tabeli (plate ko zna kad su primili), sa Napretkom vas je pobedjivao, a vi ni sa Drulovicem ne mozete da se sastavite (a primate redovno plate, bar sudeci po onome sto prica vasa uprava).

avatar
milosct
Thursday, 26.11.2015
15:31

Pa, ako u sprskom fudbalu nije uspeh sa Borcem biti drugi na tabeli posle petnaestak odigranih kola, onda stvarno ne znam sta ti podrazumevas pod uspeh. Za tebe su onda Roberto Martinez, Maurisio Poketino, Unai Emeri losi treneri jer nemaju skoro nista osvojeno u karijieri, jel da?

avatar
116 GODINA VELICINE
Wednesday, 25.11.2015
21:14

Kazna i jeste i nije sporna, ali tajming jeste, za to si potpuno u pravu, ali ni ti nisi naivan da ne znas zbog cega si je dobio tek sada, licemercino!!!

avatar
degrobarizator
Thursday, 26.11.2015
10:58

Opet zavera :)