Lalatović: "Lazović odlazi, Dauda možda ostane"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 05.07.2014.
22:52
Izvor: Sportske.net

Pred polazak na drugi deo priprema za novu sezonu trener Crvene zvezde ostavio je čelnicima kluba spisak sa imenima igrača koje bi još voleo da ima u timu i poručio da je odlazak Darka Lazoviča neminovnost ali i da ima nade da bi Dauda mogao da ostane.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu su otputovali za Sloveniju gde će u Termama Čatež brusiti formu za nastupajuću sezonu.

Trener Nenad Lalatović put Slovenije je poveo 27 fudbalera a već u nedelju spisak će biti brojniji za još jedno ime jer je Damir Kahriman tokom dana stavio potpis na dvogodišnji ugovor sa crveno-belima.

Zaključno sa Kahrimanom Zvezda je do sada angažovala četvoricu novih fudbalera ali je Nenad Lalatović najavio da tu nije kraj.

"Pokušavamo da angažujemo još nekoliko igrača, da probamo da napravimo što je moguće bolji tim. Nadam se da će do povratka iz Slovenije stići još trojica ili četvorica" izjavio je danas Lalatović.

Mladi stručnjak nije želeo da govori o konkretnim imenima jer se boji da bi zli ljudi mogli da pokvare posao Crvenoj zvezdi.

"Spisak sam predao upravi, ali neću da govorim o imenima da neko to ne bi pokvario. Ima dosta zlih ljudi, pa ne smemo o svemu da pričamo. U takvom vremenu živimo" uz osmeh je konstatovao trener Crvene zvezde.

Jasno je, međutim, da će Zvezda u letnjem prelaznom roku morati i da se odrekne usluga još nekog od igrača od čije bi prodaje prazna klupska kasa bila makar iole popunjena. Prvi na listi je Darko Lazović sa čijim se odlaskom Lalatović već pomirio.

"Žao mi je što Lazović odlazi, izuzetno ga cenim i siguran sam da bi ove sezone blesnuo. Ali, takav je posao, igrači menjaju sredine, a na trenerima je da se prilagode situaciji. Želim mu mnogo sreće u karijeri" kazao je Lalatović.

Strateg crveno-belih dodao je da bi Abiola Dauda mogao da ostane na "Marakani" jer još uvek nije zalečio povredu i ima nade da bi zbog toga mogao da ostane u klubu.

"Što se tiče Daude, on ide na pripreme, ali se još oporavlja od teške povrede i neće moći da radi punim kapacitetom još dve nedelje. To sigurno daje i neke šanse da će ipak ostati u Zvezdi" zaključio je Lalatović.

Ekipa Crvene zvezde boraviće u Termama Čatež do 14. jula i za to vreme će odigrati dve kontrolne utakmice, protiv Slovenj Gradeca (8. jul) i Krke (12. jul).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke