Lalatović konačno progovorio o kazni i najavio 'srpski Lester', uz molbu FSS-u! A sad, pravac Italija!

Autor: Darko Mitrović
subota 05.10.2019.
10:32
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Posle izdržane suspenzije, trener Vojvodine Nenad Lalatović ponovo je ''otvorio dušu'' u razgovoru sa novinarima.

Beta/Saša Đorđević/Mo
Beta/Saša Đorđević/Mo

Povezane vesti

Ekipa Vojvodine sinoć je upisala i osmu pobedu u prvih 11 kola Superlige.

Novosađani su na svom terenu savladali Spartak ŽK sa 2:0 i prenoćili na vrhu tabele, a posle meča trener pobedničke ekipe Nenad Lalatović imao je dosta toga da kaže na pres konferenciji.

''Pre svega, moram da kažem da je kolega Gaćinović moj najomiljeniji trener u Super ligi, jer je jedan od retkih koji sme da kaže ono što misli, a to je da me pohvali.

O tome da li sam zaslužio pohvale ili ne, najbolje neka kažu moji rezultati, kao i ljudi koje cenim i koji imaju hrabrost da kažu nešto pozitivno o meni, a takvih je malo.

Ekipi Spartaka i mom dragom kolegi iz sveg srca želim mnogo sreće u nastavku takmičenja i da izbore plej-of, jer Subotica kao grad i Spartak kao klub to apsolutno zaslužuju'', počeo je Lalatović svoje izlaganje.

Kada je sama utakmica u pitanju, zadovoljan je osvojenim bodovima, iako je u drugom poluvremenu bio nezadovoljan igrom svog tima u defanzivi.

Ali, posle odličnih rezultata od početka sezone i pomenutog plasmana na tabeli, sada već počinje da razmišlja i o tituli.

''Lepo je biti prvi makar i na dva minuta, a mi ćemo večeras prenoćiti na prvoj poziciji. Jednom sam se možda loše izrazio kada sam rekao da nas titula ne zanima, jer naravno da nam je to najveća želja.

To je teško, ali nadamo se i ukoliko je mogao Lester u Engleskoj, zašto i mi ne bismo mogli u Srbiji?

Međutim, ja to ne izgovaram zato što ne želim da provociram druge sa tim izjavama, ali navijači Vojvodine i ja se potajno tome nadamo. To bi bio fenomenalan san, a da li ćemo ga dosanjati, to ne znam. Ono što znam jeste da bih dao 10 godina svog života da se tako nešto desi'', ističe Lalatović.

Ono što sada sledi je i prvenstvena pauza, koju će ''Lale'' iskoristiti za put u Italiju, gde će odmeriti snage sa tamošnjim članom Serije A, ekipom Breše.

''U petak putujemo u Brešu, gde ćemo u subotu odigrati utakmicu protiv učesnika Serije A. Na tom meču, igrači mogu da odigraju opušteno i vide gde su u odnosu na tim koji u svom sastavu ima neke velike zvezde. Nakon toga, pripremaćemo se za meč protiv Čukaričkog na Banovom Brdu, što će biti još jedan derbi'', ističe Lalatović.

Na kraju se osvrnuo i na kaznu koja mu je nedavno izreečena zbog incidenta u Nišu, ali je zatražio od FSS-a da i njega zaštiti od vređanja prekidanjem utakmice na nekoliko minuta, kao što to čini i kada je u pitanju prvi čovek Saveza Slaviša Kokeza.

''Želim da pohvalim našu upravu kluba za podršku nakon utakmice protiv Voždovca, na kojoj nisam mogao da budem na klupi, jer sam dobio kaznu od 800.000 dinara i tri meča suspenzije.

To je sigurno zasluženo, jer sam napravio ispad, ali to ne bih uradio da mi neko, nije bitno ko, dva puta nije vređao moju pokojnu majku i da me njihov navijač nije pljunuo u lice. Tek tada sam odreagovao, a voleo bih da se utakmica prekida i onda kada vređaju mene i psuju moju kćerku.

Smatram da i ja, kao trener, imam osećanja prema svom detetu i zato bih zamolio Fudbalski savez i naše sudije da prekinu utakmicu i onda kada ceo stadion skandira šta će da radi mojoj kćerci, jer jednostavno to me boli isto kao što i druge boli onda kada vređaju njih'', zaključio je Lalatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar An.
Saturday, 05.10.2019
17:45

Kada će ovo nevaspitano stvorenje da prestane da pravi žrtvu od sebe? Zamerio se svima, a u fazonu, što me kudite?

avatar
bokibole
Saturday, 05.10.2019
13:59

iskreno,nije on cvecka,i borbu ne moze da vodi protiv vetrnjaca,prejaki su oni za bilo koju individuu.Pokorio se...ali da je nas najbolji trener trenutno-jeste!Upao je u ovo veliko vrzino kolo i cim napravi bilo kakav ispad bice drasticno kaznjen!Temperament...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 06.10.2019
11:43

Vaš možda jeste i zato ostani nam što duže Supermilojo!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 05.10.2019
12:22

Država cela zna...da Lalatović nije pozvan da da izjavu policiji o nameštenim utamicama radnčikog na kojima nije hteo da sedi na klupi (protiv zvezde), da ni FSS ne želi da istražuje namešten utakmice kojima Lalatović preti radničkom, da Igor Stojiljković nije kažnjen za krađu Inđije u korist zvezde, da Bojan Nikolić nije kažnjen za pokušaj krađe u korist Proletera protiv Partizana, da Zoran Široki nije kažnjen za pokušaj krađe u korist radničkog protiv Partizana, da Terzić, Mrkela i Mijailović nisu kažnjeni zbog izjava i saopštenja u kojima vređaju i pljuju Partizan, da čovek za regularnost nije kažnjen zbog izjave kojom omalovažava igrača Partizana, da je zvezda igrala protiv voždovca u odloženoj utakmici 3.kola sa igračem koji je već nastupao za Rad u tom 3.kolu (Petrović) i da FSS nije registrovao utakmicu prema pravilima 3:0 za Voždovac, da zvezda ne može da šutne u okvir gola Partizana, da zvezda ne može ni do boda protiv Inđiju bez sudija, da se Asano brže kotrlja nego što zvezdin reprezentativni štoper može da trči, da tim koji ne može u ligi regularan gol da da ima više reprezentativaca nego cela liga zajedno, da je Sudijska komisija sastavljena od zvezdinih sudijskih zvezdi koje kaznom sudiji za ispravno dosuđenu situaciju u 161. Večitom derbiju šalju poruku svim sudijama da za zvezdu mora da se krade, da je mačva dobila 2p kiksom Borjana, da je s olimpijakosom odigran dupli program 2-1 i omladinci i prvotimci, da je Borjan kiksom doneo vođstvo na poluvremenu gostiju, a da su gosti sa 3 kiksa uzvratili za iz 2-1 bez 3 najbolja igrača u postavi, bez 4 standardna igrača...Evropa cela zna....

avatar
Man united
Saturday, 05.10.2019
19:57

Инђија је покрадена тако што је Иванићу свиран непостојећи офсајд? Да ли је кажњен судија за ону крађу против Напретка пре месец и по? Да ли је кажњен судија за онај гол у дербију што је поништен? Кад помињеш Вождовац, да ли су кажњени за оно ширење ногу против вас? Још помињеш судијску комисију којој је на челу ваш Милан Караџић. Која је више сврха твоја овде. Само лажеш и спинујеш на Звездиним вестима. Зар не би било боље за све да се мало посветиш и свом клубу?

avatar
Man united
Monday, 07.10.2019
16:17

Ти си бар промил реалан и објективан, имало би можда неког смисла расправљати. Али овако безочно да изврћеш је баш превише. 2 фаула у нападу пенали. Шта све нећу чути. А тек кад наведе Напредак како вас је покрао. А Павловић скрљао играча и ништа од пенала. Невероватно.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 06.10.2019
11:42

Inđija je pokradena tako što sudija nije dao dva žuta kartona Pavkovu za lakat u glavu i simuliranje u protivničkom šesnaestercu, tako što je sudija za dva prekršaja u napadu igrača zvezde svirao dva penala zvezdi, jedan prekršaj u napadu je čak bio i 1,5-2m van šesnaesterca Inđije. Nisu kažnjene ni sudije koje su pokrale Partizanu Kruševcu za dva čista crvena kartona štoperima Napretka kao ni Novak Simović za izmišljen prekršaj za TSC kada je Asano imao otvoren šut na gol protivnika, zato što je krao vreme u korist TSC-a i obarao tempo koji je Partizan pokušavao da pojača. Da li su kažnjeni Borjan i zvezda za ono plivanje u finalu kupa ili je samo kažnjen golman dinama iz Vranja, da li to znači da je golman dinama iz vranja bolji od zvezdinog golmana? Da li su kažnjeni Marin, Milunović i zvezda za saučesništvo u akciji Asana i Sume kod prvog gola Partizana? Da li je kažnjen sudija Srđan Jovanović jer je zaustavio nekoliko kontranapada Partizana da dođe do još kojeg gola bez ikakvih razloga izmišljajući prekršaje za zvezdu i nepoštujući prednost? Da li je kažnjen Srđan Jovanović jer nije pokazao žuti karton Boaćiju za đon nad Stojkovićem i jer ga nije isključio u 60. minutu onda? Da li je predsednik Sudijske komisije Milan Karadžić rođak Miloša Vazure ili Zvezdana Terzića? Koja je vaša svrha. Samo lažete i spinujete.

avatar
mkg
Saturday, 05.10.2019
11:45

Lalate, taj koji ti je pominjao dete je kreten, problem je u tome što i ti nisi daleko od toga.

avatar
Horhe Kampos
Saturday, 05.10.2019
11:29

Лалате докторе!!!

avatar
Slobodan Dragojevic
Saturday, 05.10.2019
10:41

Dobar trener,loš čovek.Pravio je incidente gde god je bio i kao igrač i kao trener.Da ne spominjem konstantno, potpuno neprimereno hvaljenje vlasti.Očito se nada mestu selektora.

avatar
REVØLT
Saturday, 05.10.2019
10:37

Ovoga ti krsta, sta si ove nedelje, Hindus? I ne mozda, sigurno si se lose izrazio, a Vojvodina nije Lester nego Arsenal dok je srpski Lester mozda Obilic. Inace, naravno da je u pravu za to vredjanje, koji to debili uopste rade i sta njima prolazi kroz (ocigledno poprilicno praznu i suplju) glavu u tim trenucima, ja stvarno ne znam...