Lalatović juri rekord, Niš će dobro zapamtiti ovu generaciju?

Autor: Beta Beta
petak 01.03.2019.
17:25
Izvor: Beta

Trener Radničkog Nenad Lalatović rekao je danas da ne očekuje da će njegovim fudbalerima biti lako protiv Radnika, ali da je ekipa motivisana da veže sedam pobeda u Super ligi Srbije.

Beta/Saša Đorđević/Mo
Beta/Saša Đorđević/Mo

Povezane vesti

Trener Radničkog Nenad Lalatović rekao je danas da ne očekuje da će njegovim fudbalerima biti lako protiv Radnika, ali da je ekipa motivisana da veže sedam pobeda u Super ligi Srbije.

"Znamo da neće biti lako, a mi ćemo u meč ući sa istim nabojem kao pred Čukarički i Vojvodinu i verujem da ćemo ostvariti željeni rezultat. Nas ne zanima puno ko nam je protivnik, za svaku utakmicu se spremamo na isti način, motivisani smo i zaista želimo da nas u Nišu pamte i po tome da smo prva generacija sa sedam uzastopnih prvenstvenih pobeda", rekao je Lalatović u najavi utakmice.

Radnički će dočekati Radnik u 24. kolu Super lige Srbije.

"Voleo bih da na ovu utakmicu dodje makar hiljadu ljudi više nego inače jer bi nam to puno značilo na putu ka pobedi. Teren još nije u najboljem stanju, biće nam teško, publika sigurno neće moći da uživa u majstorijama, ali nam je potrebna podrška kako došli do tog trijumfa i po još jednom parametru ušli u istoriju kluba", kazao je Lalatović.

Pohvalno je govorio o narednom rivalu.

"Moram da kažem da sam prijatno iznenadjen Radnikom. Gledao sam ih protiv Crvene zvezde i smatram da oni nisu zaslužili da izgube taj meč. Radi se o organizovanom timu, dobro stoje na terenu i ispunjavaju sve zamisli njihovog trenera. Izvode brze polukontre i kontre. Imaju iskusnu ekipu, reprezentativnog golmana i zaslužuju svaki respekt. Ipak, mi gledamo sebe, verujemo u ono što radimo i ako udjemo u utamicu na pravi način verujem da ćemo slaviti", naveo je Lalatović.

Fudbaler Radničkog Petar Grbić rekao je da je optimista pred duel sa Radnikom.

"Daćemo se sebe da pobedimo i udjemo u istoriju kluba. Smartam da ova grupa igrača i stručni štab to zaslužuju. Neće nam biti lako. Radnik je dobra ekipa i svi ste videli koliko su namučili Zvezdu. Mi smo ih dobro analizirali i znamo šta nam je činiti. Kod Lalatovića nema opuštanja, tako da je nama svejedno da li igramo protiv Zvezde, Partizana ili Radnika. On nam ne dozvoljava ni da pomislimo kako ćemo nekoga lako pobediti. Spremni smo, svi smo zdravi i verujemo u novu pobedu u subotu", rekao je Grbić.

Utakmica će se igrati u subotu od 15.00 na stadionu Čair u Nišu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke