Lalatović jedva čeka nastavak, traži i TV prenose!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.05.2020.
13:49
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

I ekipa Vojvodine počela je sa pripremama za završni deo sezone.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT ©
Pedja Milosavljevic/STARSPORT ©

Povezane vesti

Naravno, sve uz poštovanje mera predostrožnosti u borbi protiv epidemije koronavirusa, ali šef struke Vojvodine Nenad Lalatović ističe da je najvažnije da je pauza završena i da konačno može da se radi na terenu.

I on i njegovi igrači jedva čekaju prve utakmice posle pauze.

''Svi smo uzbuđeni i radosni što se vraćamo treninzima, jer to je ono što beskrajno volimo i, u krajnjoj liniji, od čega živimo. Jedva čekam da ponovo vidim igrače i članove uprave kluba i da onda počnemo s pripremama za nastavak lige u kojoj odlično stojimo i sasvim smo blizu ostvarenju svega onog što smo pred početak sezone pred sebe postavili kao cilj.

Evropa se ponovo smeši Vojvodini i želja nam je da na najbolji način završimo posao koji smo prihvatili.

Napravio sam odgovarajući plan rada i siguran sam da ćemo ponovo igrati na način koji nas je i doveo na poziciju u samom vrhu srpskog fudbala.

U Veterniku imamo više terena, tako da će na tri igrališta raditi po devetorica fudbalera, radom ćemo rukovoditi moji pomoćnici Dragan Šarac, Vidak Bratić i ja i moći ćemo da treniramo istovremeno, pridržavajući se svega onog što su lekari zahtevali'', objašnjava Lalatović, a prenosi novosadski ''Dnevnik''.

Utakmice će se do kraja sezone igrati bez prisustva publike, pa Lalatović apeluje da se utakmice njegovog tima prikazuju u TV prenosima.
-
Bonus 10

''Uz gostovanja Javoru u Ivanjici i Inđiji, ostale su nam i dve derbi utakmice kod kuće – s Čukaričkim i, u poslednjem kolu s Partizanom.

Svestan činjenice da će se do kraja igrati bez prisustva publike na tribinama, voleo bih da navijači u Novom Sadu, kao i u čitavoj severnoj srpskoj pokrajini, oba susreta imaju priliku da vide uživo, preko TV-a.

Ubeđen sam da to nije neostvarivo i da će RT Vojvodine, u dogovoru s našim klubom, pronaći interes da realizuje prenose tih utakmica'', istakao je šef struke Vojvodine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke