Lalatović je prošli put u Humskoj bio neobično miran, sećate li se šta je tada najavio za revanš u Kupu?

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.05.2018.
17:52
Izvor: Sportske.net

Trener Čukaričkog dao zanimljivu izjavu posle nedavnog prvenstvenog meča protiv Partizana, a u vezi sutrašnjeg dvoboja sa istim rivalom u polufinalu Kupa.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Podsetimo, Partizan je tu utakmicu u Humskoj 22. aprila dobio sa 2:1, a ono što je bilo neuobičajeno za temperamentnog trenera Čukaričkog Nenada Lalatovića, jeste to što je gotovo čitavu utakmicu presedeo na klupi.

Zbog toga mu je jedno od prvih pitanja posle meča postavljeno u vezi s tim, a Lalatović je odgovorio na upečatljiv način.

''Nisam hteo mnogo da ih provociram danas, kad budem šetao u Kupu, mnogo ću ih više provocirati nego danas. Spremam se i fizički i psihički za Kup'', rekao je tada Lalatović za TV Arena Sport.

Sutra od 20 časova na stadionu u Humskoj videćemo šta je to Lalatović spremio, a posao će mu mnogo olakšati rezultat iz prve utakmice polufinala - 4:2 za Čukarički.

Pravdu će deliti naš najbolji arbitar Milorad Mažić sa svojim pomoćnicima, a OVDE pročitajte šta je trener Čukaričkog danas rekao o sutrašnjem dvoboju sa Partizanom.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke