Lalatović izazvao Đukića na Kipru! Evo kako mu je odgovorio

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.01.2018.
21:24
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Zanimljiva ideja trenera Čukaričkog.

Screenshot/YouTube/Superliga Srbija
Screenshot/YouTube/Superliga Srbija

Povezane vesti

Današnju utakmicu između Partizana i češkog Slovan Libereca (1:2) danas je pratio i trener Čukaričkog Nenad Lalatović, s obzirom da se i njegov tim priprema za nastavak sezone u Limasolu.

A za to vreme, Lalatović je došao na ideju koju je predočio crno-belima - da se narednih dana odigra utakmica stručnih štabova Partizana i Čukaričkog.

''Predložiću treneru Partizana Miroslavu Đukiću da odigramo meč stručnih štabova. Mislim da to može da bude zanmljivo i nama i njima, a verujem da će biti interesantno i za javnost. Kad smo već tako blizu da se malo družimo'', izjavio je Lalatović, a prenosi ''Alo''.

On dodaje i da iako je veliki Zvezdaš, ne mrzi Partizan, pogotovo što u svojim klubovima često ima i bivše igrače crno-belih.

Njegovu ideju trener Partizana Miroslav Đukić je sa zadovoljstvom prihvatio.

''Nisam se video s Lalom, on je otišao pre kraja utakmice, ali naravno da smo zainteresovani za tu utakmicu. To bi bio revijalni meč i apsolutno smo raspoloženi za to. Zašto da ne'', poručio je Đukić.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
trifun
Tuesday, 30.01.2018
12:08

Lalatović je za DJukića pojam u treneskom poslu.Jeste da me Lalatović plaši nekontrolisanim vrćenjem glave i iskolačenim očima kad daje izjave za Tv posle utakmica,ali on gde god dodje da radi pokazuje rezultate bez obzira na kojem je mestu klub u koji on dodje i sa kojim igračima radi.On preporodi ekipu,uliva im poverenje,samopouzdanje.Najkraće rečeno on od ništa pravi nešto pozitivno.Jedini minus mu je rad sa mladom reprezentacijom na EP.

avatar
Tuesday, 30.01.2018
09:22

Nije on Lala nego Lalat.

avatar
Milorad
Monday, 29.01.2018
22:51

Los partizan i jos losiji trener...