Lalatović grmeo, pa spustio loptu, ali opet je imao šta da kaže!

Autor: Milovan Longinov
subota 01.08.2020.
09:12
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener Vojvodine rezigniran posle gostovanja ekipi TSC iz Bačke Topole.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Posle remija njegovog tima protiv TSC-a, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović je izjavio da je "Stara dama" najveći klub severnog dela Srbije, a deluje kao da je najmanji.

Lalatović je najpre za TV Arena sport bio veoma besan, o tome možete čitati OVDE, da bi potom spustio loptu, ali daleko od toga da nije imao šta da kaže.

"Čestitam ekipi TSC-a na igri, ali prvenstveno na organizaciji kluba. Imaju sjajnog trenera, sjajne igrače i sasvim zasluženo su tu gde jesu. Ako mogu, želim im da sledeće godine osvoje titulu. Neću da pričam ništa previše da ne bih bio kažnjen, ali tako mora da radi i moja Vojvodina. Moramo napokon negde da budemo zaštićeni, jer ovako ne može doveka i stalno da se ćuti. Ja ću ćutati, a neka pričaju ljudi iz uprave kluba, jer oni to treba da rade. Mi smo ipak velika Vojvodina i najveći klub na severu Srbije, a ispada da smo najmanji, jer nigde nismo zaštićeni i prepušteni smo ovakvim stvarima. Mojim igračima nije lako da igraju ovako. Prvo kolo je, a uprava kluba neka raščišćava račune, ne ja", rekao je Lalatović, a prenosi sajt kluba.

U narednom kolu, Vojvodina će na svom terenu dočekati ekipu Čukaričkog, a taj meč će se igrati već u sredu od 21.00.


Baner 2

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gole333
Saturday, 01.08.2020
12:35

Igra ravna nuli. Ništa nije imalo da se vidi.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 01.08.2020
09:27

Prepustena istini i postenju najveca zvezdina filijala sa politickim trenerom na celu nije mogla jednu akciju da izvede na utakmici, nije mogla 3 pasa da poveze pa kuka jer je sudije nisu zastitile, valjda su trebali kao u finalu kupa sa dva gola nakon prekrsaja u napadu (nad Pavlovicem) i nedosudjenog penala za protivnika (prekrsaj nad Vitasom) da zastite laznog Kalimera srpskog fudbala ili kao sto stite centralu na svakoj utakmici u Srbiji da bi lazni trener mogao da velica svoj "rad" i "umece". Rasturice Lalatovic vojvodinu na sitne, nevidljive delove. Steta sto bar UEFA nema doping test i za trenere, najvise zbog Lalatovica i Stankovica.

avatar
Horhe Kampos
Saturday, 01.08.2020
09:23

Па шта је сад Лалате?