Lalatović: "Golovi u nadoknadi nas koštali drugog mesta"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.04.2016.
11:47
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Uoči početka plej-ofa u Superligi Srbije trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da bi njegova ekipa startovala sa drugog mesta da je u prolećnom delu sezone imala malo više sreće.

Beta/DraganGojić/Ds
Beta/DraganGojić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine probili su se do petog mesta na tabeli domaćeg šampionata uoči početka plej-of faze takmičenja.

Novosađani su prvu pobedu u prolećnom delu sezone ostvarili tek u 29. kolu ali igre izabranika Nenada Lalatovića u finišu preliminarnog dela takmičenja govore da se Vojvodina nalzi u usponu forme.

"Zvezdi smo prekinuli niz od 24 pobede, Radnički smo u Nišu pobedili sa 0:3 i sada smo pobedili Voždovac sa 2:1. Da smo imali samo malo više sreće u prethodnom periodu, a tu mislim na utakmice u kojima smo primali gol u poslednjem minutu, danas bismo bili drugi na tabeli" tvrdi Nenad Lalatović.

Vojvodina je u nekoliko navrata tokom prolećnog dela sezone ostajala bez čitavog plena zbog golova primljenih u nadokandi ali je Radnički iz Niša pre samo desetak dana ubedljivo savladala na "Čairu".

"Ne volim kada se sa jednom ekipom sastajemo dva puta za tako kratko vreme. U Nišu smo ih pobedili sa 0:3 i sada svi misle da će ovde biti lako. Međutim, nama će ova utakmica biti teža, zato što Radnički ove polusezone igra mnogo bolje na gostujućem terenu" objašnjava Lalatović.

Subotnji duel Vojvodine i Radničkog igra se od 15 časova.

"Ekipe se dobro poznaju, a do pobede će doći tim koji bude bolje ušao u utakmicu i pokaže veću želju za pobedom. Ja se nadam da ćemo to biti mi" zaključio je Nenad Lalatović.

Vojvodina na startu plej-ofa ima isti broj bodova kao Radnički jer je prilikom podele bodova Nišlijama "zaokružena" gornja cifra pošto su u preliminarnom delu šampionata osvojili 45 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke