Lalatović: "Drugo mesto - Zvezdina realnost"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 12.05.2015.
12:40
Izvor: Sportske.net, Beta

Trener Crvene Zvezde, Nenad Lalatović, rekao je da očekuje pobedu protiv Kragujevčana i da fudbaleri samo o tome treba da razmišljaju u ovom trenutku.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović izjavio je danas da je cilj njegove ekipe da zadrži drugo mesto na tabeli i da završi sezonu sa tri pobede u tri preostala kola.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 18 časova na svom stadionu igraju protiv Radničkog iz Kragujevca utakmicu 28. kola Super lige Srbije. Zvezda je druga na tabeli, sa četiri boda više od Čukaričkog, dok je Radnički iz Kragujevca već ispao iz lige.

"Unapred dobijene utakmice su najteže. Radnički je matematički ispao iz lige ali imaće motiv i dolaze da se nadigravaju. Ne zaslužuju ovakav plasman i da ih je trener Neško Milovanović preuzeo na početku sezone, ne bi bili u ovoj poziciji. Želim im da se dogodine vrate u Super ligu jer Kragujevac zaslužuje prvoligaša", rekao je Lalatović.

Trener Zvezde naveo je da njegova ekipa ulazi u utakmicu posle naporne nedelje i poraza od Čukaričkog (0:2), kojim se, praktično, oprostila od titule prvaka.

"Čekaju nas još tri utakmice do kraja. Želimo da zadržimo drugo mesto i sezonu završimo sa tri pobede. Drugo mesto je realnost. Želim da pobedimo Radnički i osvojimo tri boda", rekao je on.

Lalatović je naveo da za sutrašnju utakmicu neće moći da računa na povređenog Luku Jovića, kao i na Miloša Bosančića koji je imao temperaturu. On je najavio da će pružiti priliku igračima koji ove sezone nisu dobijali veću minutažu.

Upitan da li će igrati sa dva napadača, Lalatović je odgovorio: "I da hoću, ne mogu. Nemam tu opciju".

Fudbaler Crvene zvezde Mihajlo Ristić rekao je da očekuje tešku utakmicu ali da njegova ekipa "mora da se izdigne iz ove situacije" i da je pobeda imperativ, kako bi Zvezda zadržala drugo mesto.

On je dodao da će zbog operacije krajnika propustiti Svetsko prvenstvo za ekipe do 20 godina na Novom Zelandu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Wednesday, 13.05.2015
14:04

Zasto na pocetku sezone nisi rekao da je drugo mesto realnost? nAlibi treneru zbogom. Sa tobom je propast realnost.

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 12.05.2015
18:36

Partizan,Čuka pa nekoliko mesta prazno i onda novi pazar , zvezda i vojvodina gde su nijanse u pitanju i velika naklonost sudija za beogradjane ...znači od trećeg do šestog mesta realno ,čak možda i niže kad se saberu pokloni sudija.

avatar
Zoran Vukic
Tuesday, 12.05.2015
13:48

kasno pali na gur Lalatovic

avatar
Tuesday, 12.05.2015
12:48

Cuka zasluzuje drugo mesto ... Zvezda ne bi trebalo da bude ni u prvih 8 ... ali posto nam je ova liga jadna i bedna , zbog ljudi koji pumpaju na silu da Zvezda bude druga , Cuka ne moze da dodje do izrazaja i ako je bolja

avatar
ManUtdSrbija
Tuesday, 12.05.2015
14:24

Kao Zvezdas(ne fanaticni) smatram da je Cuka bolja od nas, cak i od Partizana. Kada bi liga bila malo regularnija(svi znamo da kradu i iz Partizana i iz Zvezde) Cuka bi bila prvak. Ovako, gledamo guranje blizanaca iz godine u godinu. Nadam se da ce neko uskoro doci na celo FSS da rastera svu bandu koja postoji, zbog svih tih lopuza fudbal nam je spao na najnize moguce grane.