Lalatović: "Dilema nije postojala"

Autor: Beta Beta
sreda 25.06.2014.
13:58
Izvor: Beta

Šampion Srbije promovisao je u sredu novog trenera Nenada Lalatovića koji je tom prilkom izjavio da se vraća svojoj drugoj kući i da nije imao dilemu kada je dobio poziv da preuzme vođenje tima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda promovisao je u sredu novog trenera Nenada Lalatovića a promocija je zbog isključenja struje obavljena u loži na zapadnoj tribini stadiona "Marakana".

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da nije imao dilemu kada je pozvan da preuzme taj fudbalski klub.

"Dilema nije postojala. Situacija jeste teška, ali se to ne gleda kada te pozove Zvezda. Vratio sam se u svoju drugu kuću, daću sve da opravdam poverenje, emocije rade, naježio sam se", rekao je Lalović brojnim novinarima na predstavljanju na stadionu Zvezde.

Lalatović je s crveno-belima potpisao ugovor na jednu plus dve godine.

On je naveo da je predao spisak želja rukovodstvu kluba i istakao da onima kojima budu dolazili treba da bude čast i zadovoljstvo što će nositi dres Zvezde.

"Situacija je takva kakva jeste, nije bajna i sjajna. Oni koji dođu mora, pre svega, da im bude čast i zadovoljstvo što će nositi crveno-beli dres i mora da znaju da će novac zaraditi tek kada odu u inostranstvo. Ima i onih koji će otići, a oni koji budu došli biće budućnost Zvezde i sa njima će za godinu-dve klub stati na noge", rekao je novi trener crveno-belih.

Lalatović je rekao da se čuo sa svojim kumom Nemanjom Vidićem koji mu je poželeo sreću i dodao da se "nada da će napraviti bar još jednog takvog igrača".

Fudbaleri Zvezde okupiće se u petak, a od 5. do 14. jula će biti u Sloveniji, zatim će otputovati u Belgiju gde će odigrati dve prijateljske utakmice protiv Genka i Mehelana.

Crveno-beli će se potom vratiti u Beograd i onda ponovo otići u Sloveniju na drugi deo priprema.

Lalatović je najavio da će klub na pripremama odigrati osam ili devet utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke