Lalatović: ''Dajem sebi minut ćutanja''?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.10.2016.
19:14
Izvor: Sportske.net, arena sport

''Lavinu'' emocija preživljava Nenad Lalatović posle večerašnjeg poraza Vojvodine od Radnićkog u Nišu!

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Kako smo i objavili tokom večeri, ekipa Vojvodine doživela je poraz u Nišu od domaćeg Radničkog rezultatom 1:0 i drugo mesto na tabeli prepustila Partizanu.

''Lale'' su čitavo drugo poluvreme odigrale bez isključenog Maksimovića, ali su i pored tog hendikepa imali u ovom delu igre nekoliko izvanrednih prilika za postizanje golova.

Siniša Babić u dva navrata, pa Ašćerić u samom finišu, nisu uspeli da Vojvodini donesu bar izjednačenje, ali je i pored minimalnog poraza, trener Nenad Lalatović generalno zadovoljan onim što njegovi fudbaleri prikazuju ove sezone.

On je to i potvrdio pred kamerama ''Arene Sport'', neposredno po završetku meča, ali je očigledno i veoma nezadovoljan nekim drugim dešavanjima večeras na terenu niškog ''Čaira''.

Kako opet ne bi bio kažnjen, Lalatović se odlučio na ćutanje, ili kako je on to nazvao ''minut ćutanja'' koji je dao samome sebi.

U prilogu je ta njegova izjava...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Diablo
Tuesday, 01.11.2016
11:39

Sto sad seka perske iz NS-a nisu povukle ekipu kad su (ionako samo oni to smatraju) da je sudija sudio na njihovu stetu?Istu ovakvu izjavu je Lalatovic mogao da da i posle poraza od Zvezde,a nije dao,a svi znamo i zasto nije.Posle tog ubedljivog poraza na Marakani nije pokazao ni trunku ljutnje,revolta,kao u ovoj izjavi.Licemer.

avatar
Monday, 31.10.2016
12:37

Ajde da se nelazemo!Pokradeni su i to su zesce pokradeni!I to je video svako ko je gledao utakmicu!Razloga za zute Maksimovicu nije bilo i suvise lako su mu pokazana oba zuta,i gol koji je radnicki dao,dao ga je iz ofsajda,a o tome da je igracima Vojvodine pokazao 8 zutih kartona (2 za Maksimovica)je isuvisno pisati jer su direktno uicali na tok utakmice plus igranje rukom igraca radnickog i duzina produzetaka utakmice pa i duzina izmena,sve u svemu kriminalno sudjenje!Da se razumemo kao navijac Partizana i negotivim preterano Vosu ,ali savako ko je gledao utakmicu mora doci do istog zakljucka,ovo se konstantno ponavlja iz kola u kolo da da neko bude drasticno ostecen!A kome u korist ide ovo videlo se sinoc na utakmici koja je igrana u Beogradu...

avatar
salinho
Monday, 31.10.2016
04:14

Eh bre slaninari, dosli ste na nas Cair bez igre, pa ne moze bre. Lalatovicu pogledaj statiskiku utakmice a posebno suteve, pa se onda pitaj, ko je i sta je. Napred Real, ole

avatar
lewa9
Monday, 31.10.2016
02:32

Да је Војводина из Београда, могу да потпишем да би доминирала над вечитима само тако..

avatar
lol
Monday, 31.10.2016
00:20

Sve je pocelo od kada je uprava Vojvodine stopirala da pojedini igraci idu na onaj piknik sa Muslinom u Kataru.Od toga dana pocinju drakosne kazne protiv Vojvodine,placanje za ponasanje Lalatovica,nepozivanje nekih igraca u reprezentaciju,nedosudjeni ofsajdi,nepriznavanje cistih golova,uplitanje menadzera,itd.Mislite o tome ...

avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 30.10.2016
23:46

dal ima neki psiholog za ovog trenera, imas znanja ali mozak i recnik ne, i to te odvaja od velicine kakvi su Antic, Miha pa i Rastavac... pod hitno kod psihologa...

avatar
Sunday, 30.10.2016
21:11

Sve se placa, sve se vraca.

avatar
i.sarajevo
Sunday, 30.10.2016
20:56

Covjeka upravu

avatar
Sunday, 30.10.2016
20:38

Bolje da je rekao da daje minut cutanja fudbalu u Srbiji, komotno je mogao da povuce ekipu posle ovog kriminala u reziji necijeg potrcka Pipera. Nevidjena sudijska kradja i po ko zna koji put Vojvodina je ta koja je pokradena.

avatar
Marko Jovanovic
Monday, 31.10.2016
03:49

Ajde realno, ako si bio sa nekolicinom navijaca vojvodine na utakmici u Nisu, mogu da ukapiram tvoje subjektivno misljenje.. Navijam za Partizan, ali sam bio na utakmici.. Sudija jeste bio na strani domacina, ali nista on bitnije nije uticao na rezultat meca.
Je l' sudina kriv sto "Vosa" u prvom poluvremenu centar nije presla, jer sudija kriv sto u drugom mase sve sto stignu? Jer sudija kriv sto se Lalatovic buni, cak i kada je dosudjeno u njegovu korist? Hajde da se malo gleda i u "svoje preduzece", jer ni tamo "ne cveta cvece".. Lako je pljuvati druge, tesko je priznati spostvenu nesposobnost i unaprediti los ucinak.. Mada cu se sloziti u jednom. Potreban je "minut cutanja" sprskom fudbalu, jer ono je licilo na sve, osim na utakmicu ekipa koje se bore za evropu..

avatar
Monday, 31.10.2016
21:25

NIje bilo potrebe da budem na stadionu, gledao sam na tv-u i hvala Bogu da je bilo prenoseno da ljudi vide ovu bruku i sramotu. n Da krenemo redom - sudija ne sme da bude na nicijoj strani, pokazao je crveni karton Maksimovicu- prvi zuti karton je opravdan a drugi nije ni bio faul. Radnicki je gol postigao iz malog ofsajda ali ipak ofsajda. Njegovo idiotsko seckanje igre(i to uglavnom na stetu gostujuce ekipe) moralo je da iziritira svakog gledaoca i na stadionu i kraj malog ekrana.nSlazem se sa tobom da sudija nije kriv sto je Vojvodina promasila sanse ali je svojim odlukama uticao i na igru i na rezultat meca bez ikakve dileme.

avatar
joe n.sad
Monday, 31.10.2016
10:28

u pravu si 100 posto

avatar
Grof of PalmaCity
Sunday, 30.10.2016
20:30

Laleta na leto vratiti u Zvezdu!!!!! Vise od pola omladinske ekipe prebaciti u prvi tim, ne juriti nekakvu evropu, zrtvovati godinu ili dve i domace prvenstvo, ali napraviti ekipu od nase dece....to je jedini nacin da Zvezda opet zaigra lepo i izadje iz minusa...PS: ko su bre Hugo, Mouche, Ruiz, Kanga...pa i Le Talec da sjajnoj deci uzimaju mesto u timu?????? Laleta nazad i decu nu A tim......!!!