Lalatović: ''Da odgovorimo i pošaljemo pravu sliku UEFA''

Autor: Milovan Longinov
petak 18.03.2016.
16:02
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Pred utakmicu 27. kola Super lige Srbije protiv OFK Beograda, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da očekuje da će igrači dva tima poštenom i dobrom igrom poslati pravu sliku u UEFA o tome kakav je fudbal u Srbiji.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

U 27. kolu Super lige Srbije, fudbalere Vojvodine sutra očekuje tradicionalno neugodno gostovanje OFK Beogradu. Uz Crvenu zvezdu, Partizan i Rad, OFK Beograd je jedini klub u Srbiji koji se može pohvaliti činjenicom da u susretima sa “starom damom” ima pozitivan skor.

Tačnije, “romantičari” imaju samo jednu pobedu više, pa Voša sutra ima priliku da prvim trijumfom u ovoj polusezoni izjednači skor sa domaćinom.

U sportskoj javnosti u Srbiji, danas se pojavila vest da UEFA sumnja u to da je prethodni meč OFK Beograda, koji su plavo-beli odigrali protiv Spartaka, možda bio namešten, što je iznenadilo i šefa stručnog štaba Vojvodine Nenada Lalatovića, koji veruje da njegov tim na Omladinskom stadionu može da dođe do trijumfa.

''Protiv koga god da igra, Vojvodina uvek može da dođe do pobede. Na poslednje tri utakmice, nismo imali sreće u poslednjem minutu, ali nadam se da je to sada iza nas i da nam se takve stvari više neće dešavati. Očekuje nas jako teška utakmica, samim tim što se OFK Beograd nalazi u nezavidnoj poziciji. U prošlom kolu su izgubili u Subotici, a čitam po novinama da je UEFA poslala neko pismo u vezi sa našim prvenstvom i to baš povodom utakmice našeg sutrašnjeg protivnika. Nadam se da ćemo sutra i mi i oni, kao i sudija Nikolić, pokazati da je naše prvenstvo regularno i na taj način poslati jednu pravu sliku u UEFA.

Verujem da je pred nama jedna dobra, prava prvenstvena utakmica i da će gospodin Nikolić biti na nivou na kojem je sinoć bio Mažić u Mančesteru. Znamo šta nam je činiti i nadam se da ćemo od prvog do poslednjeg minuta izgarati u želji da osvojimo prva tri boda u drugom delu sezone'',
izjavio je Lalatović, a prenosi zvanični sajt kluba.

Zbog kartona, za crveno-bele sutra neće igrati štoper Lazar Rosić i vezista Dušan Mićić.

''Rosića će zameniti Miletić, dok će u veznom redu igrati Maksimović i Sekulić'', jasan je Lalatović.

Utakmica između OFK Beograda i Vojvodine na programu je u subotu od 14 časova, uz direktan televizijski prenos na prvom kanalu Radio televizije Vojvodine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke