Lalatović: ''Da neko konačno razdvoji Zvezdu i Partizan...''

Autor: Beta Beta
četvrtak 01.11.2018.
15:05
Izvor: Beta

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je da je njegova ekipa današnjom pobedom protiv Mačve pokazala da zaslužuje poziciju na kojoj se nalazi na tabeli Super lige Srbije.

Beta/Saša Đorđević/Mo
Beta/Saša Đorđević/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog nastavili su sa sjanim rezultatima u Super ligi Srbije, pošto su danas pobedili Mačvu pred svojom publikom sa 3:0 i učvrstili se na drugom mestu na tabeli sa 31 bodom.

"Mačva je došla ovde da igra fudbal. Nije bilo lako doći do ove pobede, koja je ispoljena previsokim rezultatom, ali još jednom smo obradovali navijače i pokazali da apsolutno zaslužujemo poziciju na kojoj se nalazimo", rekao je Lalatović posle utakmice.

"Nadam se da ćemo tu ostati i da neko konačno, na polusezoni, razdvoji Zvezdu i Partizan"
, rekao je Lalatović.

Govoreći o samom meču, Lalatović je naveo da se na kraju ispostavilo da su izmene bile dobre.

"Haskić je otišao na krilo i namestio gol, Nikodijević je ušao sa klupe i postigao gol, tako da moram da budem zadovoljan posle ovog meča", rekao je trener ekipe s Čaira.

Trener Mačve Darko Tešović kazao je da je, i pored poraza, zadovoljan igrom svoje ekipe.

"Glupo zvuči da jedan trener kaže da je zadovoljan posle 0:3, ali ja večeras stvarno mogu da budem zadovoljan onim što su moji fudbaleri prikazali, posebno do drugog gola Radničkog.

Tome je prethodio slobodan udarac Adamovića, koji je golman Radničkog nekako zaustavio. Da smo tada dali gol, možda smo mogli utakmicu da uvedemo u tok da iz nje nešto više izvučemo", rekao je Tešović.

"Rezultat nije najrealniji, ne u smislu da Radnički nije zaslužio pobedu, ali mi smo svakako zalsužili da postignemo neki gol", dodao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zlogi
Thursday, 01.11.2018
19:30

Interesuje me da li bi ovo izjavio da Zvezda kaska bodovno za Partizanom. Verujem da bi izgubio 3:0 glat :D

avatar
ISTINA BOLI
Thursday, 01.11.2018
23:52

Sigurno da ne bi izjavio,jer je navijac Zvezde. Takodje,da li stvarno mislis da bi on mogao da namesti utakmicu i to poraz svog tima,a da mu to ne dozvole igraci i uprava?

avatar
zlogi
Saturday, 03.11.2018
19:18

Ma ko pita igrace druze, oni rade sto im se kaze. Kad se zna odakle duva nema sta ko da se pita (pa cak ni uprave manjih klubova), nego se radi ono sto se kaze, bilo u korist Zvezde ili Partizana. E sad ti shvati kako hoces. :D
ps: kako bi ti gledao stvari, da mal malo neki trener ekipe (koja nije ni Partizan ni Zvezda) objavi sliku sa stabom Partizana i napise braca nakon poraza, ili da nakon 10 odigranih kola proglasava tim za koji je igrao sampionom? interesuje me zivo :D
pps: ovo vise kometarisem cisto da vidim dokle ide besramlje u ovoj nasoj ligi :D

avatar
prike
Friday, 02.11.2018
09:31

Sta bi bilo kad bi bilo...