Lalatović: ''Da i protiv Radničkog bude kao protiv Udinezea''

Autor: Darko Mitrović
subota 15.11.2014.
20:14
Izvor: Sportske.net

Posle pobede Crvene zvezde u prijateljskom susretu protiv Udinezea, trener Nenad Lalatović ohrabren igrom svojih mladih igrača.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Crvena zvezda je slavila golom Bogdana Planića rezultatom 1-0, u meču koji je obeležio i oproštaj Dejana Stankovića od Zvezdinog dresa.

Crveno-beli su nastupili u prilično podmlađenom sastavu, ali su Lalatovićevi ''klinci'' potvrdili svoj potencijal, pa je posle meča trener mogao samo da ih pohvali.

''Zvezda mora i može da igra svaku utakmicu ovako, možda i bolje, želim da igrači budu ovako motivisani i protiv Radničkog iz Kragujevca gde su nam bodovi veoma bitni. Udineze nije došao na izlet, ozbiljno su nas shvatili i nedostaljalo im je samo četiri igrača iz prve postave''
, izjavio je Lalatović.

A što se tiče Stankovićevog oproštaja, Lalatović je prokomentarisao da je Deki zaslužio ovakav spektakl.

''Drago mi je što se Stanković oprostio od fudbala, zaslužio je takav oproštaj. Zvezda mu je dala mnogo, ali i on njoj'', konstatovao je Lalatović.












Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Saturday, 15.11.2014
23:41

Samo klinci! Tu moze Vaso da potpomaze, Gogic kad se branimo (koliko je podcenjen igrac nije normalno), i treba dovesti spic igraca da pomogne Luki da "odraste"!

Ovi ostali raus! MArtinovic koliko juce da ode, Kahriman moze do kraja sezone da bude podrska Rajku, Mijailovic moze da ide i hvala mu za sve, Boske da ostane ali sa klupe da ulazi, Kataji ako ostane (ima potencijal ali glava..) da trenira kao "besan" pa tek onda da dobije priliku, Laozvicu (teska srca kazem) je vreme da zbog njega ide, Pecnik da pripomaze do leta, a Rakic i nije potreban ako se dovede neko kao Mrdja sto je bio!!

avatar
Saturday, 15.11.2014
22:31

Ja vam od srca zelim da svaku utakmicu igrate kao protiv Udinezea :)

avatar
PintoDaCosta
Saturday, 15.11.2014
23:36

Plakacete na kraju sezone :) ako tako bue..

avatar
Saturday, 15.11.2014
21:59

Lale klinci su strava zato forsiraj njih, a ne one stare konje na celu sa Rakicem, Mijailovicem i ostalim.

avatar
Delije Crna Gora
Saturday, 15.11.2014
21:25

Nek igraju djeca, i mi smo na konju!!!
NAPRED ZVEZDA!!!