Lalatović: "Boli kada ti skidaju kožu!"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 01.03.2015.
18:16
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je nakon trijumfa u Jagodini da bi bilo nepravedno da njegova ekipa nije pobedila kao i da su mnogi u prethodnom periodu njemu i igračima "skidali kožu" iako to nisu zaslužili.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Branilac titule u domaćem šampionatu upisao je prvu pobedu u prolećnom delu sezone i to na teškom gostovanju kvalitetnoj ekipi Jagodine.

Crvena zvezda je uspela da prokocka dva gola prednosti i da promaši jedanaesterac a trener Nenad Lalatović rekao je nakon današnjeg trijumfa da ne bi bilo pravedno da njegova ekipa nije pobedila.

"Mislim da bi ovo bila zaista velika nepravda da Crvena zvezda nije pobedila. Moji igrači su imali mali pad, i tada smo na brzinu primili dva gola, a to ne sme da nam se dešava. Bio je veliki pritisak na nama i pre početka ove utakmice" rekao je Lalatović.

Crveno-beli su posle tri vezana remija upisali pobedu a uz to su posle dužeg vremena postigli tri gola na jednoj utakmici.

"Mnogi su nam 'skidali kožu', a to jako boli. Ipak, uspeli smo da sada kada je najteže pobedimo, i čestitam mojim igračima na prikazanoj igri. I kada je bilo 2:2, nisam im dozvolio da klonu duhom nego smo krenuli napred" istakao je Lalatović.

Nakon što se Crvena zvezda primakla Partizanu na svega 4 boda zaostatka strateg kluba sa "Marakane" poručio je da svi ljubitelji fudbala moraju da shvate da u našoj ligi "večiti" više "ne moraju" da pobede na svakoj utakmici.

"Ono što me raduje a što i naši ljubitelji fudbala moraju da shvate - i Crvena zvezda i Partizan ne mogu da pobede svaku utakmicu jer je kvalitet podjednak, i to daje draž ovom prvenstvu" konstatovao je Lalatović.

Trener Crvene zvezde zahvalio se na kraju konferencije navijačima i poručio da pobedu u Jagodini ekipa i on posvećuju "Delijama".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 01.03.2015
19:35

kad bi ti znao ko ti sta radi u ekipi ne bi dozvolio pored Cakija i Ristica neki tamo Parker izvodi penal...

avatar
Petar Petar
Sunday, 01.03.2015
21:54

Parker je najsvestraniji tu, on i penale izvodi i brani slobodnjake. Ko si pa ti da se bunis kad kako kazes i ne navijas za Zvezdu (u sta moze da ti poveruje samo neko ko se kopca na ledja)?

avatar
Goran Zdravkovic
Tuesday, 03.03.2015
00:19

Ja svoje fudbalere pratim ma gde igrali i za razliku od vas sajber blizanaca uvek i ma gde igrao Caki i jos neki poput njega cu podrzavati i dalje tvrdim da sada u nasoj ligi pored golmana Borjana on je najbolji fudbaler ubedljivo...

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Monday, 02.03.2015
00:25

Jos napise Caki:-D Ne znam za druge, ali ja ga vise ne bi tako zvao po odlasku (bar ne da sam na mestu onog koji prica o blizancima), ali eto- zar nije smesno da daje prednost Stojanovicu, a dosao je u isto vreme kad i Parker pri cemu je ovaj drugi napadac i treba mu gol pa makar on bio i iz (veoma sumnjivog) penala da probije led?

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Monday, 02.03.2015
00:22

Jos napise Caki:-D