Lalatović: "Ako je Zvezda mogla da pobedi Liverpul, možemo i mi nju"

Autor: Beta Beta
petak 23.11.2018.
16:08
Izvor: Beta

Trener fudbalera Radničkog Nenad Lalatović rekao je danas da je srećan što je njegova ekipa razdvojila Crvenu zvezdu i Partizan na tabeli i naveo da je moguće iznenadjenje u predstojećem duelu sa aktuelnim šampionom Srbije.

fkradnickinis.rs
fkradnickinis.rs

Povezane vesti

"Ono što me čini srećnim pred ovaj meč je to što smo u poodmalkom delu sezone razdvojili Zvezdu i Partuzan na tabeli i što smo dočekali da ovo bude derbi sezone u Srbiji. Naravno da je će duel između Zvezde i Partizana uvek biti derbi, ali trenutno stanje je takvo da će se u Nišu u subotu sastati dve ekipe koje su do sada najviše pokazale u ligi", rekao je Lalatović na konferenciji za novinare u Nišu.

Radnički je drugi na tabeli Super lige, a Zvezda prva, pred duel ta dva kluba u 17. kolu srpskog prvenstva.

Lalatović je rekao da očekuje dobru utakmicu i pun stadion, ocenjujući da će taj meč biti "diplomski ispit" za njegovu ekipu koja će moći da se dokažemo protiv sjajne ekipe.

"To je tim koji je prošle godine igrao Ligu Evropa, sada Ligu šampiona i osvojila je četiri boda u svojoj grupi, pobedila jedan Liverpul. Kada igraš protiv jedne takve ekipe, svakako je da moraš da imaš poštovanje prema njenim rezultatima, ali ne smeš da se plašiš. Jer, ako se oni nisu uplašili od Liverpula, nećemo se ni mi uplašiti od njih i ako su oni uspeli da pobede Liverpul, možemo i mi da pobedimo njih ako udjemo u meč onako kako se spremamo", kazao je Lalatović.

On je rekao da ga neće prevariti najave da će Zvezda u Niš doći u izmenjenom sastavu, dodajući da protivnik ima "dva podjednako jaka sastava".

"To što im neće igrati po jedan štoper, bek i napadač neće nimalo umanjiti njihov kvalitet. Znamo šta treba da uradimo i verujemo da ćemo posle ovog susreta imati razloga da budemo zadovoljni", rekao je trener Radničkog.

On neće moći da računa na povredjene Sašu Stojanovića, Sinišu Babića i Marka Mitrovića, dok je upitan nastup Lazara Randjelovića.

"Ostali su spremni i našpanovani da ispune sve zadatke koje postavim pred njih. Jako mi je žao zbog Stojanovića, koji bi nam bio od velike koristi na ovoj utakmici, ali važnije je da ga sačuvamo za neke naredne izazove", dodao je Lalatović.

Fudbaler niškog kluba Nermin Haskić rekao je da očekuje dobru atmosferu i odličnu utakmicu, kao što je to bilo nedavno protiv Partizana.

"Verujem da će niška publika imati šta da vidi u duelu prve dve ekipe, dobru igru, golove i sve ono najbolje što fudbal nudi, a verujem da ćemo mi imati razloga za zadovoljstvo kada se meč završi. Temeljno se pripremamo. Znamo odakle nam preti opasnost i koji su Zvezdini najjači aduti i pokušaćemo da ih osujetimo, a da sa druge strane iskoristimo naše šanse", rekao je Haskić.

On je poput trenera naveo da ne misli da će se osetiti izostanak pojedinih fudbalera Zvezde.

"Svima je poznato da oni imaju bukvalno dve ekipe koje mogu da igraju na najvišem mogućem nivou, što su i pokazali ove sezone. Ali, bez obzira na njihovu snagu, verujem u moj tim i mislim da možemo da ostvarimo dobar rezultat. Igramo odlično, forma nam je konstantno u uzlaznoj liniji i nema razloga da tako ne bude i protiv Zvezde", rekao je Haskić.

Utakmica će se igrati u subotu od 19.00 na stadionu Čair.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Friday, 23.11.2018
19:01

Bez Cakita nemamo ideje. Jos ako ne igra Lazar, nemamo sta da trazimo. Nazalost.

avatar
DekiStankovic5
Friday, 23.11.2018
17:52

Zvezdu I Partizan je razdvojio Ivica Toncev,ocigledno najuticajniji covek u Srpskom sportu nazalost,samo da vidimo dokle ce to da traje.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 23.11.2018
17:28

zvezda je htela da pobedi Liverpul i imala suđenje 50:50 protiv Liverpula, e vidiš to je ogromna razlika.

avatar
zlogi
Friday, 23.11.2018
17:27

Gubi Radnicki glat sa bar 2 gola razlike ^^