Lalatova lekcija prijatelju, Vojvodini novi bodovi!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.09.2020.
17:55
Izvor: Sportske.net

Po povratku iz Belgije, ekipa Vojvodine uspešno se vratila domaćim obavezama.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Evropska ovosezonska epizoda Vojvodine nije dugo trajala, ali u domaćem šampionatu ekipi Nenada Lalatovića za sada vrlo dobro ide.

Pribojavao se Lalatović današnjeg gostovanja u Inđiji zbog umora svojih igrača posle produžetaka koje s igrali protiv Standadra u Liježu, ali na kraju je Vojvodina ostvarila svoj cilj.

U pretposlednjem meču devetog kola Linglong Superlige Srbije, Vojvodina je kao gost savladala Inđiju sa 2:0, što joj je šesta pobeda od početka sezone.

Tokom prvog poluvremena nije bilo većih uzbuđenja, delovalo je da bi Vojvodina mogla da se namuči da dođe do gola domaćina, ali u nastavku druga slika.

Sve je za goste bilo lakše od 59. minuta i odlične akcije koju je Vukadinović završio lepom asistencijom za Petra Bojića sa leve strane, a njemu nije bilo teško da loptu sprovede u mrežu.

Sve dileme oko pobednika rešene su jedanaest minuta kasnije, kada je Drinčić izveo slobodan udarac sa desne strane, centrirao u kazneni prostor gde su loše reagovali defanzivci Inđije, a na kraju lopta stiže do Nemanje Čovića, koji sa nekih šest metara sprovodi u mrežu.

Na kraju, prijateljski zagrljaj bivših fudbalera Zvezde, a sada trenera Inđije i Vojvodine, Bratislava Živkovića i Nenada Lalatovića...

Deveto kolo zatvoriće večeras Partizan i OFK Bačka od 18 časova u Humskoj.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke