Lalatova čistka u Voši, ima četiri želje, hoće li mu ih Novosađani ispuniti?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 05.01.2020.
11:47
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Voša krenula u pripreme za nastavak sezone.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine su nakon lekarskih pregleda započeli pripreme za nastavak sezone u sportskom centru Vujadin Boškov.

Trener Nenad Lalatović neće računati na Nikolu Petkovića, Nemanju Nikolića, Milana Lazarevića, Nemanju Vučića i Željka Filipovića, a otkrio je svoje četiri žeje.

"U kontaktima smo sa nekoliko igrača i videćemo kako će se ti poslovi dalje razvijati. U toj grupi su Bogdan Mladenović, koji je u prethodnom periodu bio u Portugalu, zatim desni bek Javora Marko Petković, levi bek Stefan Đorđević iz niškog Radničkog i špic Javora Momčilo Mrkaić", kazao je Lalatović u izjavi za Sportski žurnal gde se posebno osvrnuo na Mrkaića.

"Mrkaića već poduže pratim i svojevremeno nisam uspeo da ga dovedem u Čukarički i Radnički. Nadam se da ću ove zime imati više sreće. Vojvodina bi u Mrkaiću dobila kvalitetnog centralnog napadača, jakog na lopti. On nam je potreban jer postoji mogućnost da golgeter Bojan Matić ove zime karijeru nastavi u inostranstvu. Na toj poziciji na proleće bićemo jači za oporavljenog Nemanju Čovića, čiji kvaliteti su poznati i od koga se s pravom mnogo očekuje. Takođe, bićemo na proleće jači i za oporavljenog defanzivca Nikolu Vasiljevića", kazao je Lalatović.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke