Lalatov jubilej obeležen pobedom, ''Čuka'' u krizi, ali šta je TSC uradio Pazarcima...

Autor: Darko Mitrović
petak 16.10.2020.
19:58
Izvor: Sportske.net

Ubedljiva Vojvodina, ali TSC još suroviji prema svom večerašnjem rivalu.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Odigrane su prve četiri utakmice 11. kola Linglong Superlige Srbije.

Vojvodina je opravdala ulogu favorita protiv Rada, u 100. utakmici Nenada Lalatovića na klupi novosadskog superligaša. Meč je završen rezultatom 4:1 u korist Vojvodine, iako su ''Građevinari'' rano poveli i dobo se držali tokom prvog poluvremena.

Vođstvo Radu doneo je Živković u trećem minutu, devet minuta kasnije izjednačio je Bralić, a na preokret se čekalo do 55. minuta, kada je Bojić sa desne strane centrirao za Čovića, koji glavom pogađa bliuži ugao - 2:1. Bojić se u 69. minutu i sam upisao u strelce, mada je to više bio autogol, pošto je lopta pogodila jednog gostujućeg igrača, promenila pravac i završila u mreži. Konačnih 4:1 postavio je Vukadinović iz jedanaesterca u 79. minutu.

Pravi debakl pretrpeo je Novi Pazar u Senti, gde je domaći tim TSC-a slavio sa 7:0!

Tim koji je od početka sezone savladao i Partizan i Vojvodinu, večeras je bio potpuno nemoćan protiv odličnog TSC-a koji je mogao da slavi čak i dvocifrenom razlikom.

Kanonadu je započeo Zec u četvrtom minutu, potom Lukić iz slobodnog udarca pogađa za 2:0, a do kraja poluvremena pogađaju i Babić u 19. i Silađi u 26. minutu.

Meč je već tada bio rešen, a tek što je počelo drugo poluvreme, Lukić se pobrinuo i za ''petardu''. Do kraja Duronjić u 69. i Silađi u 73. minutu donose TSC-u još ubedljiviji trijumf - 7:0.

Radnik je u Surdulici golom Makarića iz penala u osmom minutu savladao OFK Bačku sa 1:0, a Proleter je jedini od gostiju osvojio bodove večeras. Novosađani su slavili na Banovom brdu sa 2:1. Mirosavljev je u 19. minutu doveo Proleter u vođstvo, izjednačio je Kajević iz penala sredinom drugog poluvremena, ali isti igrač je u 86. minutu i isključen, uz dosuđen penal za Proleter.

Sa bele tačke gol odluke postigao je Babić, za konačnih 2:1 u korist gostujućeg tima.
-
Baner
 
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Südkurve München
Friday, 16.10.2020
20:28

Vazno mi je sa punimo Lalata i Partizan.

TSC je pokazao s razlogom zasto su sa 2 igraca manje zamalo izbacili Steauu.