''Lalate, ostani''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.10.2015.
13:37
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Fudbaleri čačanskog Borca pokušavaju da odvrate trenera Nenada Lalatovića od namere da ode iz kluba. Odluka u ponedeljak.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Kako smo ranije i objavili, trener čačanskog Borca, inače trećeplasiranog na tabeli Superlige posle 12 odigranih kola, Nenad Lalatović odlučio je da podnese ostavku na tu funkciju.

Razlog je veoma težak finansijski položaj njegovih igrača, koji su u par navrata i štrajkom pokušali da nateraju upravu da izmiri zaostala dugovanja.

Ipak, Lalatović je potvrdio i da će u ponedeljak obaviti još jedan razgovor sa čelnicima kluba, pa možda postoji i mogućnost da se ipak predomisli oko ostavke.

Tome se nadaju i sami igrači, koji ne žele da Lalaović ode i zato su se danas oglasili otvorenim pismom podrške odlazećem treneru.

"U četvrtak smo imali sastanak sa rukovodstvom kluba, na čelu sa direktorima Ivanom Stevanovićem i Slobodanom Ilićem i predstavnikom grada Čačka Ljubodragom Petkovićem.

Od njih smo tražili samo jednu platu i premije, ali kad smo videli da od toga nema ništa, pristali smo da nam se isplati samo jedna premija kako bi mogli normalno da živimo narednih sedam dana za kad nam je obećana ta plata.

Posle prijateljske utakmice dogovor je bio da nam isplate premiju koju opet nismo dobili. Dobili smo je tek pošto smo se obratili šefu Nenadu Lalatoviću i njegove ostavke.

Novim igračima se duguju tri, a starosedeocima po šest plata. Često se dešava da nema hrane u klupskom restoranu i da igrači bivaju prinuđeni da se snalaze kako ne bi ostali gladni.

Posle svih dešavanja u klubu, mi, igrači, održali smo sastanak i jednoglasno rešili da pozovemo šefa i da ga, jednostavno, zamolimo da ostane.

Videćemo u ponedeljak šta će biti, ali nadamo se da ćemo, zajedno sa šefom, nastaviti sa radom i odličnim partijama u nastavku sezone"
, navodi se u pismu koje su potpisali fudbaleri Borca, a preneo ''Mondo''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke