Lalat zadovoljno trlja ruke, pala dva veoma bitna potpisa u Novom Sadu!

Autor: Ivan Cvetković
petak 04.09.2020.
12:41
Izvor: Sportske.net, FK Vojvodina

Još dva za budućnost.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine Nikola Simić (23) i Mladen Devetak (21) produžili su ugovore sa klubom do juna 2023. godine, objavio je novosadski klub.

Golman Nikola Simić je u Vojvodinu došao pre dve godine iz beogradskog Sinđelića i tokom prethodne dve sezone je bio zamena Emilu Rockovu, da bi ove sezone postao prvi čuvar mreže "stare dame" i odličnim odbranama pokazao zašto šef stručnog štaba Nenad Lalatović veruje da će u skorijoj budućnosti zaslužiti poziv u reprezentaciju Srbije.

Sa druge strane, Mladen Devetak je u prvi tim Vojvodine uvršten iz omladinske škole "Ilija Pantelić", a dobre igre na poziciji levog beka omogućile su mu da postane mladi reprezentativac naše zemlje.

Takođe, fudbalski klub Vojvodina je potpisao profesionalni ugovor sa krilnim napadačem Nemanjom Ivanovićem, rođenim 2002. godine, koji je u omladinsku školu "Ilija Pantelić" stigao pre godinu i po dana iz Loznice, kao i sa Milanom Majstorovićem, rođenim 2005. godine, koji igra na poziciji štopera i zadnjeg veznog i koji je ponikao u omladinskoj školi "stare dame".

Obojica su potpisali ugovore do juna 2023. godine, s tim da će u nastavku sezone i dalje nastupati za mlađe kategorije Vojvodine.
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke