Lalat ''zaboravio'' poraz od Zvezde, sad najavljuje ''nezaboravan rezultat'' protiv Partizana!

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.04.2019.
15:29
Izvor: Sportske.net, fkradnickinis.rs

U razmaku od samo četiri dana, niški Radnički dva puta gostuje u Beogradu. U subotu protiv Zvezde nisu dobro prošli, a sutra u Humskoj...?

Beta/Saša Đorđević/Mo
Beta/Saša Đorđević/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri niškog Radničkog su, po svoj prilici izgubili trku za titulu, porazom u subotu od Crvene zvezde sa 3:0, ali još uvek se nadaju trofeju u Kupu.

Sutra od 18 sati je na programu prva polufinalna utakmica protiv Partizana u Beogradu, a danas je šef struke Radničkog Nenad Lalatović izneo svoja očekivanja, uz tvrdnju da ubedljiv poraz na ''Rajku Mitiću'' nije ostavio negativne posledice po njegovu ekipu.

''Došao je konačno i taj trenutak kada ćemo odigrati ovaj susret koji dugo čekamo.

Koliko je ovo bitan duel za nas, toliko je bitan i za Partizan.

Radnički nikada u svojoj istoriji nije igrao finale Kupa  i pred nama je lepa prilika da ostvarimo još jedan nezaboravan rezultat.

Da li ćemo uspeti u tome ili ne, videćemo. Ne zavisi sve od nas. Ja verujem da smo mi na pravom putu.

Poraz od Crvene zvezde za vikend nas nije uzdrmao i moji igrači nemaju razlog da ih ta utakmica opterećuje'', istakao je Lalatović.

Potom se nakratko osvrnuo i na pojedine sporne detalje sa utakmice protiv Crvene zvezde.

''Nama na toj utakmici nije sviran penal na 0:0, a onda smo primili dva gola iz penala i jedan iz ofsajda, a taj prvi penal za njih možda nije trebalo da bude dosuđen, ako se gleda kriterijum po kojem nama nije sviran na početku meča.

Ali, kažem još jednom, mi smo zaboravili taj duel i sve misli smo okrenuli ka Partizanu'', naglasio je Lalatović.

Rivala poštuje, kao i Partizanovog novog trenera Sava Miloševića, kome je poželeo da što duže ostane na toj poziciji.

''Nije lako izbaciti Partizan u dvomeču. To je veliki klub, kao i Crvena zvezda. Ipak, mi smo ove sezone pokazali da možemo da igramo protiv njih, mada su i oni pokazali da mogu da se nose sa nama.

Pobedili smo ih nedavno u Beogradu, ali je tada Rikardo imao stopostotnu šansu i da je pogodio, ko zna šta bi se dešavalo u nastavku.

U prvoj utakmici smo ovde odigrali 2:2, iako smo vodili sa 2:0. Partizan ima kvalitet, njegovi igrači bukvalno jednim potezom mogu da reše utakmicu i protiv njih ne smete da se opustite nijedan sekund. Imaju Stojkovića na golu, Tošića, Rikarda, Nikolića, Miletića, Zdjelara, Zakarića...

Sve su to sjajni igrači i ako ih potcenite nećete se dobro provesti. Moj kolega Savo Milošević radi dobar posao, podigao je ekipu zajedno sa Milanom Đuričićem  i ja im želim da dugo ostanu u Partizanu.

Mi imamo veliko poštovanje prema njima, ali naš cilj se zna. Nikoga se ne plašimo, idemo tamo da igramo i da pokušamo da posle ovog dvomeča  uđemo u finale'', objašnjava Lalatović.

Iako su fudbaleri Partizana juče preuzeli ulogu favorita, on smatra da favorita - nema, ali veruje da će njegov tim izaći kao pobednik.

''Biće teško, šanse su 50:50, a ja apsolutno verujem u svoje igrače i ako oni budu pokazali disciplinu u igri kakvu oni imaju i ako taktički odradimo utakmicu onako kako se dogovorimo , ja se nadam da ćemo ostvariti rezultat koji će nas približiti finalu.

U ovakvim mečevima je mnogo važno postići gol u gostima i naša želja je da to i učinimo.

Nećemo se braniti, krenućemo po taj gol i rezultat koji će nam dati šansu da posle revanša u Nišu ostvarimo svoj cilj. 

Mnogo se dobro poznajemo, neće tu biti puno iznenađenja, a ja verujem da ćemo mi uspeti u onome što smo naumili.  Ja sam pre dve godine vodio tadašnji klub do četvrtfinala, prošle godine do polufinala i sada se nadam da je došao red da igram finale Kupa'', poručio je Lalatović.

Na kraju, bitna informacija oko sastava ekipe. 

''Što se tiče sastava moram da kažem da su svi spremni da igraju. Imam dve nedoumice, a njih ću rešiti tokom noći, posle sastanka sa fudbalerima'', zaključio je Lalatović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
carbone
Wednesday, 17.04.2019
08:12

Moze Lalat da prica sta hoce ali se igralo viktorije pred golom Radnickog protiv Zvezde koja ih je u svakom elementu igre nadigrala...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 16.04.2019
15:35

Nije bas tako bilo, prvo su oni osteceni za penal (nisam ga video uzivo u prenosu jer nisam odmah poceo da gledam, to sam i onda napomenuo) pa onda vi. Onaj prvi penal za njih je bila kompenzacija, a drugi je zaista postojao zbog gluposti onog koji im je pokazivao gde da pucaju (izgleda da treba da sumnjamo i na to da ih je namerno napravio, narocito onaj drugi- inace, Partizan ga je hranio osam godina (1993-2001) kao klinca i postao je pravo kuce), problem je sto su napravljene dve kompenzacije. Gol iz ofsajda je samo slag na tortu i kap koja je prelila casu, ali, platice i patice.

avatar
MALI PLAVI
Tuesday, 16.04.2019
15:56

Koga je partizan hranio od 1993-2001???

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 17.04.2019
12:51

borivoja ristica