Lalat preti Javoru: "Partizanu, Mladosti i Voždovcu po tri..."

Autor: Ivan Cvetković
subota 12.09.2020.
11:19
Izvor: Sportske.net, FK Vojvodina

Vojvodina favorit u Ivanjici.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

U sedmom kolu Superlige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra gostuju ekipi Javora u Ivanjici. Od četvrtka, novosadski "crveno-beli" se nalaze na mini-pripremama na Zlatiboru, odakle će sutra otputovati u Ivanjicu.

Posle četiri pobede u prethodna četiri kola, atmosfera u redovima "stare dame" je odlična, ali bez obzira na to, šef stručnog štaba Nenad Lalatović upozorava da protiv Javora ne treba očekivati lak meč.

"Sigurno nas očekuje jako teška utakmica i rekao sam da Javor igra fenomenalno ove sezone. To je organizovan klub, a vodi ga čovek koji Javor doživljava kao svoju drugu kuću. Imaju dobar tim i odličnog trenera, a u Ivanjici je uvek jako teško pobediti.

Međutim, da bi Vojvodina i sledeće godine igrala u Evropi, nas zanima samo to da nastavimo naš niz. Idemo tamo da probamo da pobedimo i da se našoj publici opet predstavimo u najboljem mogućem svetlu, te ćemo igrati napadački, kao i uvek. Partizanu smo dali tri gola, Mladosti tri, Voždovcu tri, Čukaričkom dva, TSC-u dva… To je pokazatelj kakav fudbal igra Vojvodina, a po mom mišljenju, uz Crvenu zvezdu igramo najlepši fudbal u Srbiji"
, izjavio je Lalatović u izjavi za klupski sajt.

Baner 5

Utakmica između Javora i Vojvodine igra se u nedelju od 18 časova na Gradskom stadionu u Ivanjici, uz direktan prenos na četvrtom kanalu televizije Arena sport. Usled trenutne epidemiološke situacije, i ovaj meč biće odigran bez prisustva gledalaca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Saturday, 12.09.2020
12:15

Dao je zvezdin navijač prerušen u sudiju Srđan Jovanović koji vam nije pokazao 7 crvenih kartona, a od toga 3 u prvom poluvremenu!