Lalat otkrio gde (ne) nastavlja karijeru!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.05.2019.
23:30
Izvor: Sportske.net

Nakon revanša polufinala Kupa sa Partizanom, trener Radničkog iz Niša otkrio koje su opcije u igri kada je njegova budućnost u pitanju.

Beta/Saša Đorđević/Ds
Beta/Saša Đorđević/Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović govorio je posle večerašnje utakmice sa Partizanom i o svojoj budućnosti.

Nedeljama unazad spekuliše se o tome da li će Lalatović ostati na "Čairu", a šuškalo se čak da bi nekadašnji kapiten i trener Crvene zvezde mogao da nasledi Vladana Milojevića.

"Meni ističe ugovor u nedelju. Videćemo, ima ponuda. Još razmišljam. Imam pravo da promenim sredinu, ali je ljudski da prvo sednem sa ljudima iz Radničkog", rekao je Lalatović novinarima.

Na pitanje da li je iz Zvezde dobio poziv da se vrati na "Marakanu" Lalatović je imao kratak i jasan odgovor.

"Ne. Zanimaju me samo Radnički ili inostranstvo", poručio je trener Nišlija.

Radnički će sezonu završiti kao vicešampion Srbije i učesnik polufinala Kupa, a vrlo brzo trebalo bi da bude poznato hoće li Lalatović nastaviti misiju na "Čairu" i voditi ekipu u kvalifkacijama za Ligu Evrope drugu sezonu zaredom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 15.05.2019
23:48

Najprijatnije mu je u jadničkom jer su na Čairu možda i najveći restriktivni prostori za klupe tako da može da skače, da trči, da maše rukama, da tuče vazduh, da pravi piruete, a ipak apelujem da se produži ako je moguće jer mu je i čairski premali. Skoro celu utakmicu je van restriktivnog prostora, a sudije ništa. Gde ćeš takav u inostranstvo, nisi ti ni za jadnički, ti si za zvezdu samo i ništa drugo.