Lalat o Zvezdi, ali i Kanginoj plati: ''Nisu hteli da mi naprave tim za titulu!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.12.2016.
15:38
Izvor: Sportske.net, SOS Kanal

Novi trener Čukaričkog Nenad Lalatović gostovao je sinoć na SOS kanalu u emisiji ''Total Soker - odjeci'' i tom prilikom, između ostalog, napravio osvrt na svoj učinak u Zvezdi i Vojvodini u proteklom periodu.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Kada je Vojvodina u pitanju, Nenad Lalatović je ponovio da je imao želju da duže ostane na ''Karađorđu'', ali da posle najnovije promene uprave nije mogao da nastavi započeti posao.

Bilo kako bilo, ponosan je na ono što je sa ''Lalama'' postigao u proteklih godinu dana.

''Mi u Vojvodini nismo imali uslove da dovodimo skupe igrače. Nama je prosečna plata 1.500 evra. Kangina plata mesečna je kao svih igrača Vojvodine zajedno. A niko ne piše da smo u Evropi uzeli više bodova nego Partizan, Zvezda i Čukarički zajedno i to bez ijednog stranca'', izjavio je Lalatović.

Kada govori o Crvenoj zvezdi, osećanja su mu pomešana. Pre svega, svima je jasno koliko voli taj klub, koliko je vezan za Marakanu, ali sa druge strane nosi i malo gorčine posle rastanka od Zvezde bez osvojene titule u ulozi trenera.

''Zvezda je moj klub, moja druga kuća, nisam otišao iz Zvezde jer sam to hteo. Ja sam donekle i završio posao. Nisu me ni doveli da osvojim titulu, nisu hteli da mi naprave tim da osvojim titulu... da ne pričam sad puno. Ja sam svoj posao, zbog kojeg sam došao, završio.

Predrag Rajković, Mihajlo Ristić, Vukašin Jovanović, Grujić, Luka Jović... da ih nisam gurnuo  vatru tada, ti igrači bi možda opet bili u Čukaričkom ili negde, pa bi opet plaćala da ih vrati. Danas Zvezda živi od prodaje tih igrača'',
objašnjava Lalatović, a kompletnu emisiju možete da pogledate OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
carbone
Wednesday, 28.12.2016
11:19

Lale je trenercina za sve ostale zajedno u nasoj ligi...Jedino mu zameram sto je u zvezdu uvukao gavrica cvetkovica i ne znam sta jos bese od panjeva

avatar
BRAT IGI
Tuesday, 27.12.2016
17:13

dosta mi je licemerja

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Tuesday, 27.12.2016
16:40

Opet je briljirao u onom drugom delu...

avatar
Petar Petar
Tuesday, 27.12.2016
17:43

Haha, da. Mislis na onaj deo koji ovde nisu objavili? O tome u kom liku prepoznaje sebe? Mislim da Lalat opasno puca na mesto onog poltrona Vanje, ili bar Gakovo... Haha. Ne vidim drugi razlog za toliko uvlacenje nekom.

avatar
crveno beli
Wednesday, 04.01.2017
12:03

Kakve veze ima njegovo politicko opredeljenje sa timom koji vodi? Zasto je tebi najvise privukao paznju taj deo njegovog intervjua? Ne vidim zasto bi iko povezivao politiku koju neko vodi sa klubom za koji navija...Ne moras ti biti navijac Zvezde da bi podrzao Vucica ili obrnuto ako si navijac Zvezde ne mora da znaci da podrzavas njega...To izgleda samo kod grobara koji su umislili kako ih on krade pa im onda politicko opredeljenje zavisi od kluba za koji navijaju.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Tuesday, 27.12.2016
19:29

Da, na to mislim. Prvo Slavkovo mesto pa onda Vanjino, ima vremena za napredovanje u karijeri:-D