Lalat o finalu u Nišu: "Kao da me je grom ošinuo..."

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 28.06.2020.
11:45
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Otkrio i planove za narednu sezonu kada su u pitanju pojačanja.

2020 Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
2020 Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Konačno je Nenad Lalatović dočekao da osvoji svoj prvi trenerski trofej u karijeri.

U finalu Kupa Srbije u Nišu, Vojvodina je posle dramatične završnice savladala Partizan posle boljeg izvođenja penala, a Lalatović je u opširnom intervjuu za Sportski žurnal otkrio šta mu je sve prolazilo kroz glavu kada je Strahinja Pavlović izjednačio na 2:2 u poslednjem minutu regularnog dela.

"Uh, kad se toga setim. Kao grom da me je ošinuo. Pa, neće valjda opet sve da propadne. A samo koji sekund ranije izgledalo je... Rekao sam u sebi: 'Bože, zašto nam ovo radiš'", kazao je streteg novosadske ekipe koji je potom objasnio kako je izgledao motivacioni govor pred produžetke.

"Rekao sam im da na sebi imam crnu majicu, ali da je nisam obukao zato što hoću danas da tugujemo. Neću da budemo tužni. Nastavite da se borite i tako zaslužite pobedu. Daće Bog da se radujemo. Treba, verovati u sebe. To je bilo najvažnije što se našeg dogovora tiče."

Kakvi su dalji planovi u Vojvodini?

"Treba da se sačuva kostur sadašnjeg tima, ali i da se pojačamo. Imam u glavi dva igrača kao potencijalne novajlije. Jedan je poznat na domaćoj superligaškoj sceni, a drugi je u prethodnom periodu igrao u inostranstvu. Umesto imena reći ću samo da su Vojvodini potrebni igrači sa jakim karakterom, beskompromisni borci, gladni pobeda. Samo takvi mogu da igraju kod mene", smatra Lalatović.

Čitav intervju možete pročitati u štampanom izdanju Sportskog žurnala.

baner 9

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 28.06.2020
13:13

Lalatoviću samo nedostaje zvezdin dres da bude živi logo Superlige FSS. zvezdino dete, bivši zvezdin kapiten i trener koji kaže: 1. da je Mančester igrao protiv zvezde, a ne njegov čukarički izgubio bi, aludirajući na suđenje, a onda čestita titulu zvezdi; 2. kao trener čukaričkog da se pre početka sezone zna da će radnički u Evropu, aludirajući da su namestili celokupno prvenstvo, a onda upravo pređe upravo u taj radnički, 3. kao trener vojvodine da nikada nije učestvovao u nameštenoj utakmici, a bio je trener i radničkog i član zvezde na čijim se međusobnim utakmicama nije pojavljivao kao trener radničkog, 4. kao trener vojvodine da će onoga mu krsta reći o svim nameštenim utakmicama radničkog, 5. kao trener vojvodine da vojvodinu ne interesuje titula (jer može da ugrozi zvezdu), 6. kao trener vojvodine da su srpska majke svetinje, a kao trener radničkog je i sam vređao (srpsku) majku navijaču Partizana i na kraju kao trener čukaričkog 7. da mu šalju sudije koje mu ne dozvoljavaju da igra i da je teško raditi u srpskom fudbalu, aludirajući na neregularnost i na suđenje sa zadatkom, a onda o predsedniku "da Bog da vladao još 50 godina", uz sve nedozvoljene supstance i sve dozvoljene mu prekršaje u, a više oko restriktivnog prostora i na samom terenu. Partizan mora da traži pored VAR-a i stranih sudija i doping kontrolu za sve aktere meča!

avatar
Dorotej
Sunday, 28.06.2020
12:03

Dobar je orator, motivator. Gledao sam film o njemu, šta je sve radio tokom finalne utakmice, bodrio igrače. Srpski Čolo. Vratiće se on na klupu Zvezde. To je samo pitanje vremena.