Lalat ne može bez Partizanovaca, doveo još jednog ljubimca ''Grobara''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.06.2019.
10:50
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Nišlije dogovorile dolazak još jednog pojačanja.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Vicešampion Srbije juče je počeo pripreme za novu sezonu, a jedino novo lice za sada je Milan Makarić, koji je na ''Čair'' stigao iz OFK Bačke.

S obzirom na veliki broj odlazaka (Ristić, Drinčić, Ranđelović, Pankov, Grbić...), narednih dana očekuju se i nova pojačanja, a sportski direktor Marko Jovanović juče je najavio da će nova ''lasta'' biti Veljko Batrović, koji treba da prođe lekarske preglede i možda će već danas biti promovisan.

Ali, ni to nije sve - najatraktivnije ime stiže iz Zemuna. Nekadašnji vezista Partizana Nemanja Tomić je, prema informacijama koje prenosi ''Žurnal'', juče u popodnevnim časovima postigao dogovor sa čelnicima Radničkog, što je u izjavi za pomenuti list i potvrdio Ivica Tončev, prvi čovek kluba.

''Završili smo izuzetan posao i angažovali fudbalera kog bi poželeo svaki superligaš u našoj zemlji. Biće to veliko pojačanje za našu ekipu u narednoj sezoni'', istakao je Tončev i najavio dolazak još najmanje četvorice ''vrsnih fudbalera sa internacionalnim iskustvom''.

Podsetimo, još jedan nekadašnji fudbaler Partizana Nikola Drinčić je prošle sezone sa kapitenskom trakom predvodio Nišlije i bio čovek od poverenja trenera Lalatovića, a sada bi tu ulogu mogao da ima i Tomić, ukoliko opravda očekivanja u Nišu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Tuesday, 11.06.2019
21:48

Covjek koji ponosno svakom prilikom pokazuje da patoloski mrzi sve sto je vezano za Partizan uzima sebi igrace Partizana iz sasvim iracionalnih razloga, prvo, zeli podsvjesno da bude dominantan u odnosu na njih i da ih huska kako bi protiv Partizana odigrali utakmicu zivota. Time se dodvorava i direktno pomaze CZ

avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 11.06.2019
15:06

Pa bar je jasno ko dan da Lalat nema veze sa pojacanjima. On kaze koja pozicija mu treba, a braca Toncev uz svoje menadzere dovode igrace...

avatar
Ša-la-la-la
Tuesday, 11.06.2019
11:40

Čudno je da jedan čovek koji toliko ne voli Partizan, voli Partizanove igrače.

avatar
Nindza_Kornjača
Tuesday, 11.06.2019
11:49

Kakve veze ima iz kog kluba dolazi igrac ? Da li je ponikao u Zvezdi/Partizanu to je skroz ne bitno.Bitno je da li se on uklapa u njegov sistem.Ne mogu nekom da objasnim koji nikad nije igrao FM i ne zna o cemu pricam.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 11.06.2019
18:35

Zašto nije doveo Gumu Bogdanovića na primer ili Miloša Trifunovića ili bilo kog bivšeg zvezdinog nego samo dovodi Partizanove, a non-stop priča kako je zvezda najbolja. A ti svoje iskustvo i znanje baziraš na igranje FM-a?