Lalat ne menja ciljeve, ali biće iscrpljujuće?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.09.2020.
11:40
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Kako bi tek bilo da je Vojvodina prošla u plej-of?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Posle kratkog ''izleta'' na evropsku scenu i eliminacije od Standarda iz Liježa u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, Vojvodina se ponovo okreće obavezama u Linglong Superligi.

Zahvaljujući pomenutom epilogu u Liježu, duel Inđije i Vojvodine u devetom kolu se umesto juče, igra danas od 16 časova, pa su Novosađani, kao i Partizan, dobili jedan dan više za oporavak od prethodnih evropskih mečeva.

U najavi današnje utakmice, trener Vojvodine Nenad Lalatović je izrazio zahvalnost FSS-u što je izašao u susret molbi njegovog kluba.

''Drago mi je što nam je Fudbalski savez izašao u susret i omogućio nam da ovaj meč igramo u ponedeljak, jer smo u četvrtak imali izuzetno napornih 120 minuta u Liježu, odakle smo se vratili u petak u pet sati ujutro. Međutim, bez obzira na dan više za odmor i trening, protiv Inđije nas svakako očekuje vrlo iscrpljujuća utakmica i to iz više razloga. Naše ciljeve svakako nećemo menjati i daćemo sve od sebe da u derbiju severa Srbije ostvarimo dobar rezultat'', poručio je Lalatović, a prenosi klupski sajt.

Da je, primera radi, Vojvodina prošla u plej-of, meč sa Inđijom bi juče bio već odigran, a danas bi se ''Lale'' spremale za duel sa Fehervarom koji bi bio odigran u četvrtak. Koliko bi tek tada bilo iscrpljujuće za Lalatovićev tim i da li je ovo još jedna potvrda nespremnosti naših klubova za bolji učinak u Evropi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke