Lalat: ''Jovana, uvek mi doneseš sreću''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.08.2020.
19:53
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Raspoložen je bio trener Vojvodine posle nove pobede njegovog tima. Na drugoj strani, šef struke Napretka zna gde je najveći problem.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Vojvodina je večeras kao gost u Kruševcu savladala Napredak sa 1:0, a posle meča su svoje prve utiske za TV Arena Sport izneli treneri ove dve ekipe.

''Jedna kardinalna greška i kvalitet Đorđevića koji je ušao kao svež igrač, nas je koštala izgubljenog boda. U špicu smo slabi i ne možemo da pretimo, nedostatak Mrkića i Kočića nas je skupo koštao. Ipak, imali smo kolosalnu priliku da izjednačimo rezultat'', istakao je trener Napretka Dragan Ivanović.

Naravno, u mnogo boljem raspoloženju je bio trener novosadskog superligaša Nenad Lalatović.

''Minimalan ali vredan trijumf, ja sam uvek zadovoljan kad moja ekipa pobedi. Bilo je teško probiti odbranu Napretka, mislim da smo bili bolji za jedan gol. Naša treća pobeda za redom, nemamo nijedan poraz i spremni dočekujemo derbi u sledećem kolu. Kad ekipa ispoštuje ono što tražim od njih, rezultati ne izostaju'', izjavio je Lalatović.

Potom je govorio o planovima za period posle meča sa Partizanom, kada će uslediti prvenstvena pauza i najavio mogući odlazak na Zlatibor na mini pripreme, a reporterka Jovana Guzijan je razgovor završila rečima:
 
''Vidimo se nekom drugom prilikom''.

''I ja se nadam Jovana, uvek mi doneseš sreću'', uzvratio je Lalatović.

''Ispada tako'', nasmejala se Jovana.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke