''Lalama'' se loše piše? Joveljić najavljuje mnogo golova protiv Vojvodine!

Autor: Beta Beta
sreda 13.02.2019.
18:22
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Dejan Joveljić rekao je danas da je njegova ekipa potpuno spremna za nastavak sezone i meč protiv Vojvodine i istakao da je uveren da će navijačima prirediti lepo fudbalsko popodne, puno golova.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu, 16. februara, dočekuju ekipu Vojvodine u 22. kolu Super lige Srbije.

"Jesenja polusezona je za nas bila izuzetno duga i naporna. S ove tačke gledišta, nadam se da će cela 2019. biti podjednako uspešna kao i prošla. Prva prepreka na tom putu uspeha nam je ekipa Vojvodine.

Uvek su velika očekivanja od utakmice koja se igra na Marakani, posebno sada kad dva meseca nije bilo fudbala na najvećem srpskom stadionu", rekao je Joveljić za klupski sajt.

"Potpuno smo spremni za tu proveru, s nestrpljenjem očekujemo utakmicu protiv kvalitetnog protivnika. Uveren sam da ćemo našim navijačima prirediti lepo fudbalsko popodne, puno golova", rekao je Joveljić.

Napadač crveno-belih naveo je da očekuje fenomenalnu atmosferu na stadionu "Rajko Mitić".

"Nama igračima su takmičarske utakmice nešto najlepše. Posebno zato što sa tribina, gde god da igramo, u svakom trenutku čujemo pesmu naših navijača.

Zato ih pozivam da dodju u što većem broju na premijernu utakmicu na Marakani u 2019, da nas podrže. Veliki deo rezultata koje smo ostvarili protekle godine je njihova zasluga. Verujem da ćemo nastaviti zajedno da slavimo uspehe", rekao je on.

Joveljić je kazao da je zadovoljan radom cele ekipe na pripremama, kao i svojim ličnim učinkom.

"Ali, vodim se devizom da uvek može bolje. Naravno da bih jako želeo da osvojimo titulu, takodje i Kup. To je želja svih zvezdaša. Što se mog učinka tiče, bio bih presrećan da do kraja sezone postignem više od pet golova", rekao je Joveljić.

Utakmica Zvezda - Vojvodina na programu je u subotu od 16.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Thursday, 14.02.2019
02:03

Jovelja ga daje!

avatar
Volem Vosu
Thursday, 14.02.2019
00:51

Gledao ga pre neku godinu na Vujadinu kad je igrao za mladje kategorije. Dobila Vosa 4:0 cini mi se, ovaj loptu nije video. Ali dobro, tu su namestene tekme da ubode koji.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 13.02.2019
22:35

Napred Jovelja, napred Zvezdo.