Lakrdija u Novom Pazaru - Sudija pokazao na penal pa promenio odluku, fudbaleri Radničkog hteli da napuste teren!

Autor: Beta Beta
nedelja 06.05.2018.
21:07
Izvor: Beta

Ništa novo kada je srpski fudbal u pitanju. Utakmica u Novom Pazaru završena je pobedom domaćeg tima ali je pitanje koliko je fudbal dobio posle svega viđenog.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Fudbaleri Novog Pazara pobedili su danas Radnički iz Pirota sa 2:1, u utakmici 26. kola Prve lige Srbije.

Pred oko 1.000 gledalaca na "Gradskom stadionu" u Novom Pazaru, gosti su poveli preko Željka Dimitrova u 50. minutu, ali je Admir Kecap preokrenuo rezultat golovima u 64. i 84. minutu.

"Čestitam mojim momcima na prikazanom u drugom delu susreta, u prvom nismo poštovali dogovor iz svlačionice. Rival igra dobar fudbal, ali smo uz neke korekcije na poluvremenu pojačali pritisak, iako smo na startu nastavka primili gol. Hvala navijačima, bili su naš 12. igrač u poslednjih pola sata i doprineli su preokretu", rekao je posle utakmice trener Pazaraca Vladica Petrović.

Igrači iz Pirota protestovali su u 69. minutu i izgledalo je da će napustiti teren, kada je glavni sudija Borko Mijailović iz Končereva posle duela Dimitrova i Ivana Šuberta u kaznenom prostoru Pazaraca najpre dosudio jedanaesterac za Radnički, da bi posle konsultacija promenio odluku i pokazao žuti karton napadaču gostiju zbog simuliranja.

"Čestitam Pazaru na pobedi, klub su s tradicijom i nemaju ništa s ovim što mi doživljavamo, a što traje malo duže i nema veze s fudbalom. Muka mi je da komentarišem i pričam, ali neće nam biti dobro sve dok fudbal ne bude u prvom planu. Nisu nam suđena dva penala. Inače, utakmica je bila dobra i otvorena, šteta što se ovako završilo", naveo je trener ekipe iz Pirota Goran Lazarević.

Novi Pazar ima 37 bodova i sedmi je na tabeli, dok je sastav iz Pirota i dalje na 14. mestu sa 24 boda. Novi Pazar će u 27. kolu gostovati novosadskom Proleteru, a pirotski Radnički će biti domaćin Radničkom 1923 iz Kragujevca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke