Kvartet otpisan za Napoli!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.11.2018.
09:49
Izvor: Sportske.net

Teška situacija za Crvenu zvezdu pred gostovanje vicešampionu Italije u okviru 5. kola Lige šampiona.

Beta/Miloš Miškov/Mo
Beta/Miloš Miškov/Mo

Povezane vesti

Pred fudbalerima Crvene zvezde nalazi se gostovanje Radničkom iz Niša, ekipi koja trenutno zauzima drugo mesto na tabeli i predstavlja najvećeg konkurenta u borbi za titulu.

Jasno je da je meč na "Čairu" u fokusu, ali se u isto vreme razmišlja i o gostovanju Napoliju koje će uslediti za pet dana.

Crvena zvezda posle pobede nad Liverpulom i dalje ima šanse za plasman u eliminacionu fazu Lige šampiona ili Ligu Evrope i zbog toga predstojeće gostovanje u Napulju nosi epitet utakmice sezone.

Ono što posebno brine pred duel na stadionu "San Paolo" jeste kompleksna kadrovska situacija u srpskom timu. Pisali smo juče da je nekoliko igrača pod znakom pitanja, a izgleda da više nema dileme oko toga da će kvartet propustiti meč sa Napolijem.

Na gostovanju vicešampionu Italije Vladan Milojević neće moći da računa na Filip Stojkovića, kapitena Vujadina Savića, Dušana Jovančića, a vrlo verovatno i Milana Pavkova.

Pomenuta četvorica ne treniraju od duela sa Liverpulom na kojem su igrali od prvog minuta, a njima treba dodati i Gorana Čaušića koji je takođe pod terapijama.

Vladan Milojevic
Foto: Beta/Branislav Božić/Mo

Ako je za utehu, Ričmond Boaći se vraća iz povrede i počeo je sa treninzima slabijeg intenziteta. Moguće je da će povremeni reprezentativac Gane preskočiti gostovanje Radničkom da bi bio fit za duel sa Napolijem.

Strateg crveno-belih moraće da se osloni na alternativna rešenja. Vujadina Savića će odmeniti Srđan Babić, na poziciji desnog beka igraće Marko Gobeljić, a izvesno je da će uz Branka Jovičića na poziciji zadnjeg veznog igrati još Nenad Krstičić.

Ukoliko Pavkov ne bude spreman za Napoli odmeniće ga Ričmond Boaći ili Nikola Stojiljković, a na pozicijama iza napadača Milojević ima dosta opcija i bar tu neće imati problema.

Utakmica petog kola Grupe C Lige šampiona između Napolija i Crvene zvezde igra se u sredu, 28. novembra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DekiStankovic5
Friday, 23.11.2018
14:37

Teska prica.Tim kao tim bez Vujadina,Zuleta,a I jako bitnog Jovancica plus Pavkova koji takodje igra srcem I bori se je za pola oslabljen,tako da,mislim, Napoli ce nas pobediti I ovako I onako da budemo realni,ali steta je sto oni ne mogu da Igraju.

avatar
Carina_11303
Friday, 23.11.2018
14:04

Bukvalno su svi izginuli na meču sa Liverpulom. Najviše će nam nedostajati FIlip Stojković.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Sunday, 25.11.2018
01:06

Najviše će nedostajati Pavkov pa kasnije Jovančić, dok će Gobeljić sasvim solidno odmeniti Stojkovića

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 23.11.2018
13:30

To nikako nije dobro za Zvezdu i Srbiju.

avatar
NikkiCFC
Friday, 23.11.2018
13:24

Cilj Zvezde tamo je da im ovo bude poraz u gostima sa najmanje razlike i mislim da imaju dobru sansu.

avatar
Kori Volden
Friday, 23.11.2018
12:20

Nebitno je ko igra...Mi njih, kao i Liverpul, mozemo da dobijemo samo na srce i trenutak genijalnosti. Dajte Joveljica u prvoj, ovakva jedna utakmica bi mu znacila vise nego 20 u nasoj ligi.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 23.11.2018
12:16

Nis pre svega jer pobeda u Nisu mnogo znaci.

avatar
Südkurve München
Friday, 23.11.2018
11:57

Iskreno se nadam da ce Bocko proraditi protiv Napulja, ako bude igrao. Bio sam napisao da CZ nema dostojnu zamenu za Pavkova, a CZ nema za JOVANCICA zamenu