Kvartet OFK-ovih bisera potpisao ugovore!

  • Autor: Beta

  • 27. januar 2014.

  • 17:13

  • Izvor: Beta

  • facebook
  • twitter
  • email

Danas su u prostorijama kluba profesionalne ugovore potpisala četvoica igrača, četiri mlade nade OFK Beograda i srpskog fudbala.

Kvartet OFK-ovih bisera potpisao ugovore!
Foto: ofkbeograd.co.rs
Biseri OFK Beograda obećavaju nove trofeje, nove pobede, nove uspehe i povećanu riznicu pehara u klupskom muzeju. Vernost je potpisana na tri godine, a svoj paraf su stavili Dejan Dražić, Milan Gajić, Filip Matović i Miloš Ostojić.

- Filip Matović - 06.02.1995, štoper.

- Milan Gajić - 28.01.1996, vezni igrač.

- Dejan Dražić - 26.09.1995, napadač.

- Miloš Ostojić - 21.04.1996, golman.

Filip Matović je u prošloj godini proglašen za najboljeg omladinca i kapiten je jedne sjajne generacije, uveliko trenira sa najjačim sastavom OFK Beograda.

"Potpisati ugovor sa OFK Beogradom je velika čast i zahvalan sam svima koji su verovali u mene i upravi kluba koja mi je dala šansu. Ovo je samo stepenik više kojem sam težio i korak u pravom smeru u mojoj daljoj karijeri. Neću stati na ovom i neću se zadržati, već ću težiti da i dalje napredujem'', izjavio je Matović.

Milan Gajić je iskusan u prvom timu, omladinski je reprezentativac i uveliko je osetio draž igranja za prvi tim. Sutra postaje punoletan i nije mogao da zamisli bolji poklon za rodjendan, a i željan je trofeja u seniorskoj konkurenciji.

"Najlepše, što se poželeti može. Ovo je dan o kojem sam maštao i sad je samo na meni da se odužim dobrim igrama i da nastavim u istom ritmu'', naglasio je Gajić.

Dejan Dražić je za samo jednu polusezonu zaintrigirao fudbalsku javnost, asistencijama, golovima, vreme je za nastavak radovanja i na proleće.

"Današnji dan je dan za pamćenje. Potpisivanje profesionalnog ugovora je samo dokaz da razvoj ide kako treba, a sledeća stanica je osvajanje kupa. Zahvalan sam svima koji su pomogli da dodjem do ovog uspeha i znam da ću se odužiti na terenu svojim igrama'', poručuje Dražić.

Miloš Ostojić uveliko trenira sa prvim timom, ali već dve godine za redom je proglašavan za najboljeg golmana omladinske škole, navikao je na osvajanje trofeja i riznica njegova je sve veća.

"Maštao sam o tome da budem u prvom timu. Nakon 6 godina provedenih ostvario sam svoj san i zahvalan sam prvom treneru Miroslavu Čavki i posebno Duletu Gašiću, koji su učestvovali u mom razvoju'', istakao je Ostojić.
  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari