Kvalifikacije za EP (U19) - Uzbudljivo u Italiji, Srbija nadoknadila veliki minus, Vlahović spasilac!

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.03.2019.
13:40
Izvor: Sportske.net

Počele su završe kvalifikacije za U19 Evropsko prvenstvo, Srbija startovala remijem u Italiji.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

U prvom kolu kvalifikacionog turnira u Italiji, U19 reprezentacija Srbije danas je igrala nerešeno, 2:2, sa selekcijom Ukrajine.

Posle svega što se dešavalo u ovom meču, ''Orlići'' mogu da budu zadovoljni, jer su Ukrajinci ramo uspeli da steknu dva gola prednosti, pogocima Citaišvilija u 23. i Sikana, trinaest minuta kasnije - 2:0.

U poslednjim trenucima prvog poluvremena, naš napadač Dušan Vlahović uspeva da smanji na 2:1 i vrati nadu našem timu da može da izbegne poraz.

Novi problemi za naš tim počeli su od 74. minuta, kada je rezervista Kristijan Belić isključen zbog dva žuta kartona i Srbija je do kraja morala sa igračem manje.

Ipak, iako brojčano oslabljena, reprezentacija Srbije je uspela u 77. minutu da dođe do izjednačenja, i to izjedanaesterca koji je precizno izveo Dušan Vlahović - 2:2.

Selekcija Nenada Sakića drugi meč igra protiv Belgije, 23. marta od 11:30h, a u poslednjem kolu ''Orlići'' će odmeriti snage sa domaćom selekcijom Italije. Taj meč je zakazan za 26. mart u 15 časova.

Samo prvoplasirani iz ove grupe ide na Evropsko prvenstvo od 14. do 27. jula u Jermeniji.

Srbija: Gordić - Šehović, Jeličić, Pavlović, Kamenović - Gavrić (od 46. Belić), Zvekanov, Nešković (Jakovljević od 88.) - Stuparević (od 76. Tedić), Vlahović, Bosić (od 72. Vidosavljević).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Matador PFC-FCB
Wednesday, 20.03.2019
15:03

Vlahović od sledeće sezone starter u prvom timu Fiorentine živi bili pa videli. Oduvek je Viola imala vrhunske špiceve pa će i Dušan tom stazom!