Kurćubić i Vanić: "Realan remi u Novom Pazaru"

Autor: Beta Beta
četvrtak 13.08.2015.
11:21
Izvor: Beta

Trener fudbalera Novog Pazara Petar Kurćubić rekao je da je utakmica protiv Metalca bila dinamična, sa puno trčanja i želje na obe strane, kao i da je nerešan ishod najrealniji.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Novi Pazar i Metalac odigrali su sinoć nerešeno 2:2 u petom kolu Super lige Srbije, a utakmica na Gradskom stadionu kasnila je 69 minuta zbog kvara na reflektorima.

"Nisam zadovoljan prvim poluvremenom, imali smo dosta problema s tranzicijom protivnika, dok smo se u drugom delu bolje snalazili. Kada se činilo da imamo dobijenu utakmicu, primili smo gol posle prekida, kao protiv Javora. Ne razmišljam, ipak, da smo nešto izgubili, već da smo protiv odličnog Metalca uzeli bod", rekao je Kurćubić.

Gosti su došli u vođstvo preko Luke Merdovića u 17. minutu, Pazar je preokrenuo golovima Vladimira Radivojevića u 20. i Predraga Pavlovića u 66, a konačan rezultat postavio je Dragan Milovanović u 79. minutu.Šef stručnog štaba Metalca Nenad Vanić ocenio je da je utakmica u Novom Pazaru bila puna neizvesnosti i preokreta.

"Uživali smo u divnom ambijentu. Posle stative domaćina na početku, imali smo period gde smo još nekim golom mogli da obezbedimo mirniju utakmicu. Pazar je uzvratio i poveo, mi izjednačili i mislim da je podela bodova najpravednija. Ovo nam mnogo znači posle poraza na svom terenu od Radničkog", kazao je Vanić.

Novi Pazar je šesti na superligaškoj tabeli sa osam bodova, dok je tim iz Gornjeg Milanovca na 13. mestu sa tri boda manje.

Pazar će u sledećem kolu biti domaćin subotičkom Spartaku, a Metalac ekipi Voždovca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke