Kup: Voždovac - Partizan 0-1 (KRAJ)

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.12.2015.
12:59
Izvor: Sportske.net

Utakmica na Vračaru ostala u senci teške povrede beka Partizana Miroslava Vulićevića, koji je slomio ruku... Par minuta kasnije, Partizan poveo i pobedio golom Abubakara.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Da Partizan veoma ozbiljno shvata i protivnika i ovo takmičenje, potvrdio je trener crno-belih Ljubinko Drulović, koji je na teren izveo ekipu koja je u gotovo istom sastavu igrala i protv AZ Alkmara u Ligi Evrope.

PRVO POLUVREME

Utakmica na Vračaru je počela, veoma mali broj gledalaca je na tribinama. Miran početak meča, Partizan ima inicijativu, ali još uvek bez prilika pred protivničkim golom.

Na drugoj strani, Živko Živković je u osmom minutu zaustavio jedan pokušaj domaćih sa dvadesetak metara.

Minut kasnije, na drugoj strani pripretio je Abubakar, ali je uspeo da iznudi samo korner. Dosta nepovezanih akcija crno-belih u dosadašnjem toku meča, domaći se bez većih problema brane na svojoj polovini.

A onda, 24. minut meča i pravi šok za crno-bele, Miroslav Vulićević, jedan od najstandardnijih prvotimaca Partizana ove sezone doživeo je težu povredu posle jednog starta protivničkog igrača Srećkovića. Bek Partizana je nezgodno pao i u pitanju je, po svoj prilici, prelom ruke...

OVDE možete da vidite kako je do došlo do ove povrede (uznemirujući snimak).

Iskusni fudbaler je odmah iznet sa terena i jasno je da ga očekuje nova duža pauza, s obzirom da je i prošle sezone imao višemesečni oporavak od povrede ligamenata kolena.

I samo par minuta pošto je nastavljen meč, u 29. minutu igre, Nikola Ninković je odlično probio po levoj strani, još bolje centrirao za Abubakara, a ovaj udarcem glavom pogodio mrežu Miloševićevog gola - 0:1.

Vodeći pogodak Partizana možete da pogledate OVDE.

Utakmica je potom ponovo ušla u mirniju fazu, crno-beli za sada bez problema održavaju stečenu prednost.

DRUGO POLUVREME

Vođstvom Partizana od 1-0 ušlo se u drugo poluvreme današnje utakmice na Vračaru. Prvi pokušaj crno-beli su u nastavku imali u 52. minutu, kada je Jevtović šutirao iskosa sa leve strane, sa dvadesetak metara, ali pravo u golmana Miloševića.

Dva minuta kasnije, još jedna dobra akcija crno-belih, Brašanac je uputio oštru loptu po zemlji u peterac domaćina, ali je ona na kraju izbijena u korner.

U 57. minutu snažan udarac Srećkovića na drugoj strani, ali lopta odlazi visoko preko Partizanovog gola. Pet minuta kasnije, Srećković je zamenjen, a na terenu je nekadašnji napadač Partizana, iz vremena kada su crno-beli prethodno igrali ''evropsko proleće'' -  Obiora Odita.

U Partizanu je Stefana Babovića zamenio kapiten Saša Ilić, koji će odigrati poslednjih dvadesetak minuta na ovoj utakmici.

Međutim, drugo poluvreme još uvek ne donosi ništa zanimljivo na terenu stadiona na Vračaru.

Ipak, kako se bližimo samom finišu, sve više dešavanja na polovini Partizana. U 78. minutu domaći su tražili jedanaesterac zbog navodnog igranja rukom jednog od gostujućih igrača, ali se sudija nije oglasio, da bi zatim imali još jednu opasnu akciju koja je završena kornerom za ''Zmajeve''.

U 85. minutu slobodan udarac iznudili su domaćin na nekih tridesetak metara od gola. Snažno je šutirao Rista Ristović, ali je Živko Živković bio siguran na golu.

Do kraja malo i nervoze u ekipi i na klupi Partizana zbog pojedinih sudijskih odluka, ali novih prilika za golove više nije bilo.

Voždovac: Milošević, Stanković, Mihajlov, Jovanović, Radivojević, Sinđić, Pavlović Miloš, Srećković (Odita od 62.), Mašović, Marinković, Stojanović (Ristović od 70.).

Klupa: Popović, Ristović, Petrović, Deni Pavlović, Adamović, Zlatković, Odita.

Partizan: Ž. Živković, Vulićević (Petrović od 27.), Bandalovski, Subić, Ćirković, Jevtović, Brašanac, Babović (Ilić od 68.), Ninković, A. Živković, Abubakar.

Klupa: Kljajić, Petrović, Ilić, Fabrisio, Božinov, Trujić, Šaponjić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PLAYBOY
Wednesday, 02.12.2015
16:20

u prvi mah nisam mislio da je ozbiljno povredjen al kad sam pogledao pazljivo ponovo NAJEZIO sam see...Brz oporavak VULEE!!!

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Wednesday, 02.12.2015
14:52

Opet sam izbaksuzirao, zasluzio sam da mi prsti otpadnu posle ovoga...

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Wednesday, 02.12.2015
14:43
avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Wednesday, 02.12.2015
14:34

Tuga u nastavcima...