Kup: "Valjak" u Zemunu, na programu još pet utakmica

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.10.2018.
09:17
Izvor: Sportske.net

Utakmicama osmine finala nastavlja se takmičenje u Kupu Srbije. Branilac trofeja u Gornjoj Varoši.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Šest od osam utakmica osmine finala nacionalnog kupa biće odigrano danas, a odloženi su dueli u Ivanjici i na stadionu "Rajko Mitić".

Javor Matis će svoj duel sa Radnikom odigrati 14. novembra, dok će termin utakmice Crvena zvezda - TSC biti naknadno određen.

Današnji program otvaraju mečevi u Dobanovcima, Kuli i Zemunu, a nešto kasnije biće odigrane utakmice u Novom Sadu, Čačku i Beogradu.

Branilac trofeja, beogradski Partizan ide na megdan ekipi Zemuna, timu protiv kog je aktuelni šef struke crno-belih debitovao na klupi.

Utakmica u Zemunu za Partizan dolazi nakon remija sa Spartakom u Kuli gde smo videli "malokrvnu" igru kojom su crno-beli teško stizali do šansi da ugroze protivnički gol, a pritom je Vladimir Stojković vadio kestenje iz vatre i odbranio još jedan penal u tekućoj sezoni.

Meč u Gornjoj Varoši ujedno će predstavljati reprizu finala iz sezone 2007/08 kada je Partizan het-trikom Lamina Dijare savladao Zemunce.

Ne treba zaboraviti da je Partizan trostruki uzastopni osvajač trofeja u Kupu Srbije, te da je u poslednjih deset godina šest puta osvajao najmasovnije takmičenje.

Zoran Mirković danas neće moći da računa na povređene Zorana Tošića, Zlatana Šehovića i Aleksandra Šćekića, a videćemo za koju postavu će se odlučiti i hoće li osim Šćekićevog izostanka biti još promena u odnosu na duel u Kuli.

Pored utakmice u Zemunu na programu je još pet mečeva, a ovo su parovi:

sreda, 24. oktobar
Dobanovci: Budućnost - Radnički Niš 14.00
Kula: Spartak ŽK - Mačva 14.00
Zemun: Zemun - Partizan 14.00
Novi Sad: Vojvodina - Sinđelić 16.00
Čačak: Borac - Napredak 17.00
Beograd: Čukarički - Mladost 17.00

sreda, 14. novembar
Ivanjica: Javor Matis - Radnik

naknadni termin
Beograd: Crvena zvezda - TSC

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke