Kup Srbije - Zvezda se namučila na Banjici, agoniju prekinuo Krstović!

Autor: Ivan Cvetković
petak 18.12.2020.
15:20
Izvor: Sportske.net

Ekipa Dejana Stankovića ostvarila plasman u narednu rundu.

Pedja Milosavljevic
Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije pošto su na Banjici savladali Rad nakon preokreta 2:1.

Oba tima su promešala svoje sastave u poslednjoj utakmici u kalendarskoj 2020. godini, a posle samo četiri minuta igre Rad je poveo lepim golom Pavla Radunovića.

Usledio je odgovor favorita, u 17. minutu na sličan način sa distance je pogodio Srđan Spiridonović i tako doneo svom timu izjednačenje.

Nakon toga, videli smo otvorenu igru na obe strane, dobru priliku propustio je Pavkov, ali promene rezultata nije bilo.



Na početku drugog poluvremena, "građevinari" su propustili izglednu šansu kada je Tučević bio neprecizan glavom, a onda je usledila kazna.

Sjajnu akciju Crvene zvezde započeo je Nikolić koji je dugom loptom na levoj strani pronašao Radulovića, da bi ovaj probio i idealno uposlio Nikolu Krstovića kojem nije bilo teško da matira Markovića.



Nije odustao Rad od namere da postigne gol koji bi ga vratio u meč, Stoisavljević je umalo savladao Popovića kada je nakon centaršuta iz kornera pogodio prečku.

Uzvratio je na drugoj strani Spiridonović, ali su "građevinari" ponovo umalo postigli gol u finišu kada je Popović odbranio atraktivan pokušaj Jovanovića. Ipak, Zvezda je uspela da sačuva svoju mrežu do kraja meča i ostvarila pobedu teže nego što se očekivalo.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 18.12.2020
16:53

Lagano bez motivacije i zelje Zvezda melje.

avatar
Petar Petar
Friday, 18.12.2020
16:26

Ha, od kad je zamenjena sedmica u Radu ubio ih je Rad po toj strani. Nastavlja se ona prica da protiv Zvezde uvek ima jedan protivnicki igrac koji igra za dve klase slabije od ekipe. Ovaj danas i ofanzivno i defanzivno, svaki obecavajuvci napad Rada je stao kod njega i svaka odbrambena reakcija njegova je katastrofa. Radulovic dok je on bio u igri bukvalno bez igraca na sebi je igrao, radio je sta je hteo. Kriterijum dosudjivanja prekrsaja smesan kao i uvek i naravno zaustavno vreme kad je rezultat kakav treba ne prelazi tri minuta bez obzira sto su swe sudije namestale taman toliko kolika je nadoknada.

avatar
Kori Volden
Friday, 18.12.2020
16:52

Pa kako ne, vetar duvao u oba poluvremena suprotno od strane gde je Rad napadao, Skubi du i Dzoni Bravo imali skup blizu stadiona pa je to ometalo igrace Rada samo, Tramp upalio Harp, Grim De Vit ukrao Loru opet pa su igraci Rada bili tuzni, Suntavilo se nije javio Klintonu danas, sve to je uticalo na igrace rada i smesno je koliko se pomaze Zvezdi.

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 18.12.2020
16:53

grobar suze roni dok redom sve gaze pravi srpski sampioni.