Kup Srbije - Zvezda još ubedljivija od Partizana, Simić za korak iza Ivanovića, upisao se i novajlija

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 10.10.2019.
16:56
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su slavili u 1/16 finala kupa Srbije.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Izabranici Vladana Milojevića su u Staroj Pazovi odigrali duel 1/16 finala kupa Srbije protiv Trepče, slavili su fudbaleri srpskog šampiona sa ubedljivih 8:0 (2:0).

Poveli su već u trećem minutu, strelac je bio Veljko Simić. Odličan prodor Jevtovića po desnoj strani, pronašao je Simića odličnim centaršutem, a krilnom fudbaleru Zvezde nije bio problem da zatrese mrežu rivala.

Nastavila je Zvezda da napada, da bi u 28. minutu Simić došao i do drugog pogotka. Dobio je dobar pas u prostor od Žandera i obišao golmana Trepče, te je sa 16 metara pogodio praznu mrežu rivala.

Napadali u "crveno-beli" i u nastavku, ali do odlaska na odmor nije bilo promene rezultata.

Ipak, nakon samo četiri minuta igre u nastavku, dolaze do trećeg pogotka, het-trik je upisao Simić.

Vukanović je prošao po desnoj strani, pronašao Simića, koji nije propustio priliku da postigne i treći pogodak na susretu.

Samo minut kasnije i 4:0, Simić je oprobao udarac iz udaljenosti, Milentijević je na kratko intervenisao, ali je odbitak pokupio Van La Para i tako upisao prvenac u dresu srpskog šampiona.

Već u 54. minutu bilo je i 5:0, Žander je centrirao, a Vukanović je glavom pospremio loptu u mrežu rivala.

Na isteku jednog časa igre Milojevićevi puleni dolaze i do šestog pogotka, Tomane je dodao loptu do Simića, koji je izbio sam pred golmana Trepče i lako ga matirao, postigaviši tako svoj četvrti gol na utakmici.

Igrao se 78. minut kada je Miloš Vulić postigao sjajan gol iz slobodnog udarca sa oko 20 metara udaljenosti za 7:0, da bi konačan rezultat u 86. minutu postavio Tomane. Centaršut Vulića iz kornera, Tomane je bio najviši u skoku, te je glavom savladao protivničkog golmana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 11.10.2019
16:45

Na utakmici s niželigašem Supermiloja je dao ozbiljnu minutažu mladim zvezdinim igračima, Pantoviću čak 10 minuta, a Burmazu neverovatnih 20 minuta...jel ovo novi zvezdin rekord hahahaha

avatar
⭐♦ povratka kralja
Thursday, 10.10.2019
17:14

Neregularna pobeda Zvezde ! Svih 8 golova je neregularno, sto zbog ofsajda, sto zbog nedosudjenih faulova. Svi igraci Zvezde su zasluzili crvene kartone, Trepci je ponisteno 11 regularnih golova. Sviran im je ofsajd 12 puta a oni nijednom nisu bili u ofsajdu ! Takodje, skup masona, ljudi koji su gavrani, Nikole Rokvica i Dzona Travolte koji se odrzavao blizu stadiona je uticao na rezultat jer je igracima Trepce odvlacio paznju. Sramotno ! :D

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 10.10.2019
17:00

Pobeda protiv nizerazrednog kluba nije neko merilo kvalitete tima.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 10.10.2019
19:09

Isto to sam napisao nakon Večitog derbija.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 11.10.2019
14:25

Sigurno posle onog koji ste izgubili. Napokon da i ti nesto pametno napises, ali ipak mnogo si nam talicniji sa svojim partizanskim lazima, patoloskoj mrznji, ljubomori i zavisti prema Zvezdi.