Kup Srbije - Boaći od tragičara do heroja, Zvezda u četvrtfinalu!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 20.11.2019.
19:55
Izvor: Sportske.net

Šapčani ipak poklekli na Marakani.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da se plasiraju u četvrtfinale Kupa Srbije pošto su u Beogradu eliminisali Mačvu rezultatom 1:0.

Domaćin je odmah preuzeo terensku inicijativu, pa je prvi i zapretio preko Kanjasa čiji je odličan udarac sa 20 metara skinuo Puletić.

Sredinom prvog dela igre Vulić je imao odličnu priliku iz slobodnog udarca, loptu je poslao tik ispod prečke, ali se svojom intervencijom ponovo istakao golman Mačve.

Još dva puta pretio je Vulić, po jednom odlični Nikolić i Babić, ali promene rezultata nije bilo.

Okuražili su gosti u drugom poluvremenu, pokušaj Vujasina krajnjim naporom je odbranio Popović, da bi nakon igranja rukom u kaznenom prostoru Mačve Zvezda dobila penal.

Ipak, Boaći nije bio precizan u 59, ali zato jeste sedam minuta kasnije kada se najbolje snašao u gužvi ispred gola Puletića i zatresao njegovu mrežu.
U nastavku meča nije bilo većih uzbuđenja, pa je ekipa Vladana Milojevića rutinski privela posao kraju.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wittmann
Thursday, 21.11.2019
01:58

Konačno da si nešto dobro uradio...mislim na promašeni penal. Svaka čast

avatar
⭐♦ povratka kralja
Wednesday, 20.11.2019
22:10

Ceka se strucni konsultant da nam kaze koliko smo izmisljenih faulova, kornera dobili i koliko izmisljenih ofsajda, auta nije sudjeno Macvi, kao i da su svi igraci Zvezdi zasluzili crvene kartone. :D

avatar
Realni Arthur
Wednesday, 20.11.2019
21:09

Na poluvremenu sam napisao da to je nasa realnost, Ling long liga, a ni tu nismo dominantni, pustite razliku u bodovima, ne pisem o drugim timovima, samo o Zvezdi. Mi smo malo bolji od drugih timova ali zaista samo malo. Protiv Javora se videlo, da se ne setim kako smo prosli protiv Partizana, Losi smo, ponavljam, ali bas losi! Ako kojim slucajem budemo sampioni i ove godine (zaista sumnjam zato sto Partizan igra bolje i ima bolje pojedince) onda cistka brate, kakvi bre Kanjas, Zardel, Van la Para....! Zaista ne vidim niti ko moze da dodje u Zvezdu, ako bih mogao da biram to bi onda bilo: Suma, Naco, Stevanovic znaci svi iz Partizana, a za odbranu nemam ideju. Ma ne znam sta gubim zivce kad nista ne dobijem, pozdrav

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 20.11.2019
20:59

20 minuta pauze između 2 poluvremena, ni penal ni pomogao nego su morali da dozvole Boaćiju da se sam okrene i sam šutira iz šesnaesterca golmanu kroz ruke. Pre par stotina gledala utakmica po kvalitetu na nivo borbe za opstanak.