Kup: Remi u Šapcu po meri Lučanaca

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.04.2018.
17:58
Izvor: Sportske.net

Nerešen rezultat viđen u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije između Mačve i Mladosti više će odgovarati gostima pred revanš u Lučanima.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Lepu fudbalsku predstavu mogli su da vide gledaoci koji su se ovog popodneva okupili na stadionu Mačve u Šapcu.

Mačva i Mladost remizirali su rezultatom 1:1 (1:1) u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije što je ishod kojim će gosti iz Lučana biti mnogo zadovoljniji.

Početak meča u Šapcu nije mnogo obećavao, igra se razvijala sporim ritmom tako da je tek od sredine prvog dela počeo da se igra ozbiljan fudbal. Mačva je prvo zapretila i dva puta pogodila okvir gola, a zatim je stigla do prednosti.

Nikola Milinković doveo je domaće u vođstvo u 26. minutu utakmice. Na drugi gol na meču čekalo se manje od deset minuta. Stefan Dimić je doneo Mladosti izjednačenje i gol u gostima koji bi mogao da ima veliki značaj imajući u vidu da se revanš igra u Lučanima.

Drugo poluvreme obilovalo je uzbuđenjima na obe strane. Mladost je imala bolje prilike u periodu od 55. do 75. minuta dok su domaći stegli obruč oko protivničkog gola u završnici.

Na momente je sudija Novica Anđelovski imao problema da smiri strasti na terenu ali je na kraju put svlačionice ranije morao samo sekretar domaćeg tima.

U samoj završnici viđeno je dosta grube igre tako da je sudija bio prinuđen da "secka" meč što je išlo na ruku gostima koji su do kraja uspeli da se odbrane i sačuvaju odličan rezultat.

Revanš meč na programu je 9. maja u Lučanima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke