Kup - Hoće li kiša pokvariti planove polufinalistima?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 14.05.2019.
19:54
Izvor: Sportske.net

Vremenske prilike ne idu na ruku organizatorma i učesnicima revanš mečeva polufinala Kupa Srbije.

fkmladostlucani.com
fkmladostlucani.com

Povezane vesti

Revanš utakmice polufinala Kupa Srbije zakazane su za sredu, 15. maj, a vremenske prilike za sada ne idu u prilog organizatorima mečeva i ekipama koje će izaći na teren.

Utakmica u Lučanima trebalo bi da počne u 17 časova i 30 minuta, a na organizatorima je da u naredna 24 sata teren održe u što boljem stanju.

Obilne padavine već su zahvatile dobar deo Srbije i kiša će nastaviti da pada preko noći, pa se postavlja pitanje u kakvom će stanju biti teren u Lučanima pred početak i tokom sutrašnje utakmice.

Ništa bolja situacija ne očekuje se ni u Nišu, gde bi Radnički i Partizan od 20 časova trebalo da počnu revanš polufinala Kupa.

"Čair" je jedan od stadiona sa najlošijim terenom u Super ligi Srbije i nema dileme da će obilne padavine uticati na stanje travnate podloge pred sutrašnji meč.

Ostaje samo da se vidi da li će na oba stadiona postojati minimum uslova za odigravanje utakmica. Odluku o tome donose glavni arbitri koji će tokom dana imati priliku da se uvere u stanje terena.

Nadajmo se da neće biti problema i da ćemo sutra uveče moći da konstatujemo ko su finalisti ovosezonskog izdanja Kupa Srbije.

Lučani: Mladost - Crvena zvezda 17.30 (1:4 prva utakmica)
Niš: Radnički - Partizan 20.00 (0:1)

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke