Kulibali pun poštovanja prema Zvezdi: "Nikom nije lako na 'Marakani'"

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 17.09.2018.
18:30
Izvor: Sportske.net

Prvotimac Napolija vrlo dobro zna gde je došao.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Kalidu Kulibali pun je poštovanja za Crvenu zvezdu, njenu istoriju i navijače i ocenio je da njegovom Napoliju neće biti ni malo lako na stadionu "Rajko Mitić".

"Biće nam teško, pogotovo što su navijači ovde 12. igrač. Neće nam biti lako i trener to zna, ali ćemo dati sve od sebe. PSŽ i Liverpul su možda favoriti, ali Crvena zvezda je izuzetno, izuzetno jaka.

Slušamo trenera i radimo jako puno i sve što nam kaže. Sutra počinje Liga šampiona i to je drugačije od Serije A. Uradićemo sve, ali će biti teško na ovako istorijskom stadionu kao što je 'Marakana'
", rekao je Kulibali novinarima.

Šta vas više plaši: taktika, protivnik ili navijači?

"Ništa me ne plaši, znamo da neće biti lako. Ne možemo svi da igramo, jer je Liga šampiona jako teška. Znamo kako je Zvezdi, jer imamo iste takve navijače kod kuće. Našim protivnicima nije lako, tako da i nama sutra neće biti lako", rekao je Kulibali.

Prošle godine ste Ligu šampiona počeli porazom, a trener Sari je rekao da je to jako loše.

"Možda je trener Sari imao pravo, ali je to prošlost. Sada je nova sezona i nova Liga šampiona, ovo je nova stvar. Hoćemo da poštujemo svoje navijače i da igramo kao što su igrali naši heroji iz detinjstva. Zadovoljni smo početkom Serije A, iako smo znali da neće biti lako posle Svetskog prvenstva, ali trener nas uči i pomaže nam, kao i stručni štab", rekao je Kulibali.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke