Kruševljani traže podršku navijača, može li Napredak protiv Partizana i do prvih golova i do prvih bodova?

Autor: Darko Mitrović
subota 10.08.2019.
17:16
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Napredak je već tradicionalno neugodan rival crno-belima, ali predstojeći meč Kruševljani dočekuju posle tri poraza na startu sezone.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Derbi četvrtog kola Linglong Superlige Srbije igra se sutra u Kruševcu, gde će Napredak dočekati ekipu Partizana.

Domaćin se već na startu sezone našao u prilično nezgodnoj poziciji, upisao je tri poraza (Čukarički, Vojvodina, Inđija) bez ijednog postignutog gola, a da sve bude teže po njih, sada im u gote dolazi zahuktali Partizan, osokoljen odličnim rezultatima, pogotovo pobedom nad Malatijom (3:1) u četvrtak u Humskoj.

U najavi ove utakmice, trener Napretka Predrag Rogan je izrazio očekivanje da njegovi igrači sutra pruže svoj makisimum i isprave greške iz prethodna tri susreta.

"Moj kolega Savo Milošević sa svojim stručnim štabom beleži niz dobrih rezultata u izuzetno kvalitetnim utakmicama. Mi smo u prethodnom periodu napravili mnogo propusta.

Od mojih momaka očekujem da budu posvećeni, hrabri i disciplinovani. Da to kruševačkka publika prepozna i da ih podrži u nedeljnoj utamici, jer nam je podrška i te kako potrebna u ovom momentu.

Naravno da će Partizan posle jučerašnjeg dobrog rezultata jednim delom biti u revanšu u Turskoj. Međutim, obzirom da poznajem Savu Miloševića, da ima dobro iskusvo i kao igrač, sada i kao trener, on to neće dozvoliti. Mi ćemo dati sve od sebe, pružiti svoj maksimum, da li će to biti dovoljno za pozitivan rezultat, videćemo u nedelju u deset sati",
istakao je Rogan.

Posle povrede Ibrahima Ndiaija, kapitensku traku u ekipi Napretka preuzeo je Igor Ivanović.

"Mi, na žalost, nismo dobro ušli u prvenstvo, ali idemo dalje. Atmosfera u ekipi je odlična, okrećemo se novim borbama i stojim iza toga da ćemo ja i moja ekipa uraditi sve da u nedelju ostvarimo pozitivan rezultat",
konstatovao je Ivanović.

Kako je saopšteno na klupskom sajtu Napretka, ulaznice su puštene u prodaju danas u 10 časova na blagajni stadiona Mladost u Kruševcu.

Cene ulaznica su: sever 200, istok 500, jug 400, zapad jedan 600 i zapad dva 700 dinara.

''S obzirom da je utakmica proglašena utakmicom visokog rizika, karte se kupuju uz lični dokument. Na dan utakmice, karte će se prodavati od 10:00 sati do početka utakmice'', poručuju iz Napretka.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke