Kruševljani prepustili "Brđanima" ulogu favorita

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.02.2015.
14:42
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener i prvi golman kruševačkog Napretka smatraju da je Čukarički apsolutni favorit u predstojećem duelu koji će dva kluba odigrati u okviru prvog kola prolećnog dela sezone u Jelen Superligi.

fknapredak.rs/SlobodanSimić
fknapredak.rs/SlobodanSimić

Povezane vesti

Prvi takmičarski duel u prolećnom delu sezone fudbaleri kruševačkog Napretka igraju na Banovom Brdu protiv ekipe kojoj je za vreme priprema pripala titula "šampiona".

Svestan činjenice da Čukarički već dve i po godine funkcioniše po principima najkvalitetnijih klubova u Evropi, trener Napretka Slavko Matić prepustio je "Brđanima" ulogu favorita.

"Čukarički je ekipa koja dve i po godine nije menjala trenera, gde je većina igrača isto toliko na okupu i to su činjenice koje govore sve o jednom klubu. Čukarički je favorit a mi idemo tamo rasterećeni, da pokažemo šta smo radili u periodu iza nas" rekao je strateg Napretka.

Sa stavovima šefa stručnog štaba složio se i prvi golman ekipe Zoran Popović koji je ulogu favorita prepusti protivniku ali je istakao da veruje u svoju odbranu.

"Ja verujem u svoju odbranu. Bitno je da dobro uđemo u utakmicu" poručio je Popović.

Utakmica 16. kola Jelen Superlige između Čukaričkog i Napretka zakazana je za subotu, 21. februar, sa početkom od 13 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke